Η Αγγλία έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με τη Δανία στη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Euro 2024, και έχασε την ευκαιρία να “σφραγίσει” την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Παρότι προηγήθηκε από νωρίς με ωραίο πλασέ του Κέιν, η Αγγλία δέχθηκε την ισοφάριση από τον Χιούλμαντ στο 34′ και δεν κατάφερε να βρει ένα δεύτερο γκολ, παρότι είχε και δοκάρι με τον Φόντεν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα για το Euro 2024.

Η διεκδίκηση των δύο “εισιτηρίων” για τα νοκ άουτ της διοργάνωσης, συνεχίζεται στον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης, αφού και οι τέσσερις ομάδες παραμένουν στο… κόλπο της πρόκρισης και όλα θα κριθούν την τρίτη και τελευταία αγωνιστική, όπου η Αγγλία θα “μονομαχήσει” με τη Σλοβενία και η Δανία με τη Σερβία.

Δανία: Σμάιχελ, Άντερσεν, Βέστεγκαρντ, Κρίστενσεν, Μέλε, Κρίστιανσεν (57′ Μπαχ), Χοίμπιεργκ, Χιούλμαντ (82′ Νέργκαρντ), Έρικσεν (82′ Όλσεν), Βιντ (57΄ Ντάμσγκααρντ), Χόιλουντ (67′ Πόουλσεν).

Αγγλία: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκουεχί, Τρίπιερ, Άρνολντ (54′ Γκάλαχερ), Ράις, Φόντεν (69′ Μπόουεν) , Σακά (70′ ,Έζε) Μπέλιγχαμ, Κέιν (69′ Γουότκινς).

Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο
Αγγλία 4 (2)
Σλοβενία 2 (2)
Δανία 2 (2)
Σερβία 1 (2)

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook