Δείτε τι έγραψαν στα social media Ο Greek Freak συνόδευσε την ανάρτησή του με το «μάτι» - Στο Παρίσι θα κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε, για να σηκώσουμε ψηλά τα ελληνικά χρώματα, δήλωσε η αθλήτρια του βάδην

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θα είναι οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι με απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Όσον αφορά την επιλογή των δύο σημαιοφόρων, απαντήσεις έδωσε από χθες ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος λέγοντας ότι η απόφαση ελήφθη «σύμφωνα με την προτροπή της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, ακολουθώντας το πνεύμα των καιρών και τηρώντας την προσπάθεια για ισότητα των φύλων».

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή πριν από τη συνεδρίαση είχε επαφές με Ολυμπιονίκες που έχουν κατακτήσει μετάλλια, ωστόσο τόσο ο Μίλτος Τεντόγλου όσο και η Κατερίνα Στεφανίδη ζήτησαν να μην είναι Σημαιοφόροι για να μην αλλάξουν το πρόγραμμα της προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ενθουσιασμένος για την επιλογή να είναι σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ανάρτησε στο Instagram μερικές από τις καλύτερες στιγμές του από το Προολυμπιακό τουρνουά 2024 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, συνοδεύοντας την ανάρτηση μένα «μάτι» για το …κακό μάτι , τη λέξη «Hellas» και την ελληνική σημαία, ενόψει της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

«Με γεμίζει συγκίνηση και υπερηφάνεια», έγραψε η πρωταθλήτρια για την επιλογή της να είναι σημαιοφόρος
Η ανάρτηση της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη

Η απόφαση της Ε.Ο.Ε. να με ορίσει μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σημαιοφόρο της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, με γεμίζει συγκίνηση και υπερηφάνεια. Για κάθε αθλήτρια και για κάθε αθλητή, το να κρατάει τη σημαία της χώρας του στην τελετή έναρξης της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης στην ιστορία του κόσμου, είναι η ύψιστη τιμή.
Τέτοιες στιγμές τα όνειρα, οι προσδοκίες, οι κόποι και οι αγώνες μιας ζωής ολόκληρης αφιερωμένης στον Αθλητισμό περνούν αστραπιαία από το μυαλό, αλλά αμέσως οι ανάγκες της προετοιμασίας σε προσγειώνουν στις απαιτήσεις των ημερών που έρχονται.
Στο Παρίσι, όλα τα παιδιά της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής, θα κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε, ώστε για ακόμα μία φορά να σηκώσουμε ψηλά τα ελληνικά χρώματα.💙🤍.
.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook