Αποκλεισμός για Άννα Κορακάκη και Χριστίνα Μόσχη από τον τελικό των 10 μέτρων αεροβόλου πιστολιού από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η Χριστίνα Μόσχη στις έξι βολές δεν κατάφερε να συγκεντρώσει την βαθμολογία που χρειαζόταν, ενώ η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο, Άννα Κορακάκη, εγκατέλειψε με συνολική βαθμολογία 304-6x και δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η Άννα Κορακάκη έκανε καλό πρώτο γύρο με 90 εύστοχες βολές και στην συνέχεια έκανε 93 στα 94. Η συνέχεια δεν ήταν αντίστοιχη και έτσι στον τέταρτο γύρο βολών δεν ολοκλήρωσε τις προσπάθειες της, μένοντας εκτός τελικού.
Η Χριστίνα Μόσχη κατετάγη 29η συγκεντρώνοντας 569-7x στην πρώτη της συμμετοχή στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, χωρίς όμως να είναι αρκετοί για να την στείλουν στον τελικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόκριση στον τελικό «έκλεισε» στους 577 βαθμούς. Για την ιστορία, τα «εισιτήρια» για τον αυριανό (28/7, 13:00) τελικό των 10μ. αεροβόλο πιστόλι γυναικών πήραν οι Βερόνικα Μάγιορ (Ουγγαρία, 582), Γε Τζιν Ο (Νότια Κορέα, 582), Μάνου Μπχάκερ (Ινδία, 580), Τχου Βινχ Τρινχ (Βιετνάμ, 578), Γετζί Κιμ (Νότια Κορέα, 578), Σούε Λι (Κίνα, 577), Σεβάλ Ιλαϊντά Ταρχάν (Τουρκία, 577) και Ρανσίν Τζιάνγκ (Κίνα, 577).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook