"Με αθλήτρια του στίβου άνοιξε η παρέλαση στην τελετή έναρξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αθλητής στίβου θα κρατά την ελληνική σημαία στην τελετή λήξης"

Ο Εμμανουήλ Καραλής θα είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, όπως ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ).

Ειδικότερα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος «με αθλήτρια του στίβου άνοιξε η παρέλαση στην τελετή έναρξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αθλητής στίβου θα κρατά την ελληνική σημαία στην τελετή λήξης».

Μετά την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που άνοιξαν την πλωτή παρέλαση στις 26 Ιουλίου, ο Εμμανουήλ Καραλής επιλέχτηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να κρατήσει τη γαλανόλευκη το βράδυ της 11ης Αυγούστου στην «αυλαία» των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής μετά την 4η θέση στο Τόκιο το 2021, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι με άλμα στα 5.90.

Ο «Μανόλο» περιχαρής μοιράστηκε το μήνυμα που έστειλε στον Greek Freak για την σημαία στην τελετή λήξης. Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση που έκανε ο 24χρονος άλτης φαίνεται να στέλνει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Μάντεψε ποιος θα πάρει τη σημαία στην τελετή λήξης» με τον άσο των Μπακς και της Εθνικής Ελλάδος να απαντά: «Κάνεις πλάκα! Συγχαρητήρια!».

Στην ίδια ανάρτηση ο Καραλής φαίνεται να ποζάρει μαζί με το μετάλλιό του, δείχνει το πλατύ χαμόγελο του πατέρα του, Χάρη, για την επιτυχία τους, ενώ δείχνει και πως ο χρυσός ολυμπιονίκης και καλός του φίλος Μόντο Ντουπλάντις του έκανε βιντεοκλήση από την Σαντορίνη όπου κάνει διακοπές με την κοπέλα του.

Δείτε την ανάρτηση του Μανόλο:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook