Οριακά εκτός της πρώτης 8άδας έμεινε η Ελίνα Τζένγκο, χάνοντας την ευκαιρία για τρεις ακόμη βολές.Μετά τον αποκλεισμό της ξέσπασε σε κλάματα

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν κατάφερε να μπει στις πρώτες οκτώ θέσεις στον τελικό του ακοντισμού γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, έπειτα από τρεις βολές και δεν συνεχίζει την προσπάθειά της, μένοντας τελικά ένατη.

Δεν τα κατάφερε η Ελίνα Τζένγκο στον τελικό του ακοντισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.
Η πρωταθλήτριά μας ξεκίνησε πολύ καλά με 61,85μ. στην πρώτη προσπάθεια, όμως στη συνέχεια είδε οκτώ αθλήτριες να την προσπερνούν, ενώ η ίδια είχε μία άκυρη και μία βολή στα 57,90μ., που ήταν αρκετά κάτω από τα στάνταρ της.

Έτσι, έμεινε εκτός , καταλαμβάνοντας την 9η θέση στην τελική κατάταξη, αφού μόνο οι πρώτες οκτώ συνεχίζουν στον τελικό μετά την ολοκλήρωση της τρίτης βολής απ’ όλες τις αθλήτριες.


Η Τζένγκο δεν μπόρεσε έτσι να “παλέψει” για μία καλύτερη βολή στη συνέχεια και ήταν εμφανώς απογοητευμένη ξεσπώντας και σε κλάματα στην αγκαλιά του προπονητή της, ο οποίος και προσπάθησε να την παρηγορήσει.

Συγκινημένη η Ε. Τζένγκο: “Κλαίω γιατί μου βγαίνει η πίεση, είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό” |
«Σήμερα δεν συγκρατήθηκα, παρασύρθηκα γιατί ξεκίνησα καλά. Πίστεψα πολύ στον εαυτό μου, ήθελα να πάω όλα για όλα. Έπρεπε να πάω πιο συγκρατημένα.

Κλαίω γιατί βγαίνει όλη η πίεση, είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς. Ευχαριστώ τον Θεό που είμαι υγιής, που έφτασα έως εδώ.

Στόχος μου ήταν η οκτάδα, με πέταξαν έξω για μία θέση. Έχω πολλές δυνατότητες και καταστρέφομαι από το σφίξιμο, από το στρες και από το άγχος. Δεν τα παρατάω, ήταν μία τεράστια εμπειρία και ευελπιστώ πως την επόμενη φορά θα είμαι πολύ διαφορετική.

Είναι πολύ πιεστικό όλο αυτό, τώρα μου φεύγει το βάρος των αγώνων και γι’ αυτό κλαίω.Ήταν μεγάλη εμπειρία αυτό το ταξίδι ευελπιστώ στους επόμενους Ολυμπιακούς να είμαι διαφορετική».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook