Ο Ατρόμητος και Άρης έμειναν στην ισοπαλία με σκορ 1-1 στο Περιστέρι, παίρνοντας από ένα βαθμό στην πρεμιέρα της σεζόν 2024-25 στη Super League.

Ατρόμητος και Άρης προσπάθησαν να μπουν με το… δεξί στο πρωτάθλημα, αλλά τελικά αλληλοεξουδετερώθηκαν για το τελικό 1-1.

Ο αγώνας
Σ’ ένα ματς με καλό ρυθμό και με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο Ατρόμητος και Άρης μοιράστηκαν τα πάντα και με τις δύο να έχουν τις καλές τους στιγμές στο ματς. Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τον Άρη να είναι αυτός που έγινε για πρώτη φορά απειλητικός. Στο 6’ ο Φετφατζίδης έξω από την περιοχή έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και πέρασε άουτ, στην πρώτη καλή φάση του ματς.

Στα επόμενα λεπτά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν τους Θεσσαλονικείς, αλλά χωρίς να μπορούν να δημιουργήσουν την μεγάλη φάση στην εστία του Κουέστα.

Στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης, καλή στιγμή για τον Ατρόμητο, με τον Μπακού να μην μπορεί να νικήσει, αρχικά, τον τερματοφύλακα του Άρη, ενώ στην δεύτερη ευκαιρία του η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 24’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Αθανασίου από τον Βέλεθ, με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι καθώς το μαρκάρισμα αφενός ήταν εκτός περιοχής, αφετέρου έκρινε πως δεν υπήρξε κάτι μεμπτό.

Στο επόμενο λεπτό απείλησαν οι κιτρινόμαυροι, όταν από λανθασμένο διώξιμο της μπάλας από τον Κοσέλεφ, ο Μορόν προσπάθησε να πλασάρει από μακριά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 36’ ήταν σειρά του Ατρόμητου να φανεί απειλητικός, αλλά το σουτ του Ουάρντα κόντραρε και μπλόκαρε ο Κουέστα. To πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να έχουν ρυθμό, να προσπαθούν να δημιουργήσουν καλές στιγμές, αλλά χωρίς να είναι αποτελεσματικές και το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το ματς έγινε πιο δυνατό και χωρίς φάσεις. Στο 64΄ο Ουάρντα είχε την πρώτη πραγματικά σπουδαία ευκαιρία του β’ μέρους, όταν έκανε το σουτ, αλλά ο Κουέστα ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε. Και ότι δεν είχε γίνει στη μία ώρα παιχνιδιού, έγινε μέσα σε πέντε λεπτά.

Στο 66’ ο Άρης «ανοίγει» το σκορ, όταν μετά από σέντρα του Μάγιο, ο Κοσέλεφ έκανε κακή έξοδο, η μπάλα πέρασε, βρήκε πάνω στον Μπρόρσον που άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Άγαρμπη έξοδος του Κουέστα, παρέσυρε τον Μίχορλ, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ουάρντα που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Καλή στιγμή για τον Άρη στο 84′, με τον Γκαρθία να κάνει το σουτ εκτός περιοχής, αλλά να αστοχεί. Στον χρόνο που απέμεινε οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν γκολ που θα τους έδινε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, χωρίς όμως να μπορέσουν να γίνουν απειλητικές, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ατρόμητος (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Αθανασίου, Γκονζάλες (90+ Καραμάνης), Ουάρντα, Φαν Φερτ, Καρλίτος (56’ Μίχορλ), Κίνι, Ουεντραόγκο, Μπρόρσον, Μπακού (76′ Γουμπιτάνα), Μανσούρ.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Φρίντεκ (70′ Ντιαντί), Μπράμπετς, Βέλεθ, Μάγιο, Μοντόγια, Μόντσου, Φετφατζίδη (70′ Σιφουέντες), Μανού, Σαβέριο, Μορόν (75′ Σαμόρα)
Πηγή: ertsports.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook