Χρυσό μετάλλιο ο Θανάσης Κωνσταντινίδης, χάλκινο ο Λάζαρος Στεφανίδης με επίδοση 9 μέτρα και 84 εκατοστά. Διπλή χαρά, διπλός θρίαμβος, σε μια βραδιά όνειρο για την Ελλάδα.

Υπόκλιση και εθνική υπερηφάνεια από τους Έλληνες Παραολυμπιονίκες στο Παρίσι.

Η ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Η ύψωση της ελληνικής σημαίας στον πρώτο και στον τρίτο ιστό. Συγκίνηση, υπερηφάνεια, θαυμασμός για το χρυσό μετάλλιο του Θανάση Κωνσταντινίδη και το χάλκινο του Λάζαρου Στεφανίδη στον στίβο.

Η ρίψη που ανέβασε την Ελλάδα στον ‘Όλυμπο. Το μαγικό επίτευγμα του Θανάση Κωνσταντινίδη στο Παρίσι, η επίδοση 11.93 στη σφαιροβολία F32. Πρώτο χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες για τα γαλανόλευκα χρώματα με νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ από τον άνθρωπο που ξεπέρασε όχι μόνο το εαυτό του, αλλά και τον χρόνο σε ηλικία 54 ετών.

Ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης χτύπησε το καμπανάκι της τιμής στο Σταντ Ντε Φρανς. Πριν από λίγες ημέρες είχε πανηγυρίσει το ασημένιο μετάλλιο στην κορίνα.

Χρυσό μετάλλιο ο Κωνσταντινίδης, χάλκινο ο Λάζαρος Στεφανίδης με επίδοση 9 μέτρα και 84 εκατοστά. Διπλή χαρά, διπλός θρίαμβος, σε μια βραδιά όνειρο για την Ελλάδα.

Στο ίδιο αγώνισμα εξαιρετικός και ο Δημήτρης Ζησίδης, κατέλαβε την 6η θέση.

Στα 100 μέτρα Τ11, ο χρυσός παραολυμπιονίκης του Τόκιο και κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ Νάσος Γκαβέλας προκρίθηκε στον ημιτελικό με την καλύτερη επίδοση και υποδέχτηκε με χιούμορ μια επισήμανση του οδηγού του, Γιάννη Νυφαντόπουλου.

Ο κορυφαίος αθλητής με αναπηρία για το 2023, έχει στόχο το βάθρο και στο Παρίσι. Προηγείται βέβαια χρονικά ο ημιτελικός.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook