Παρότι αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω για περισσότερο από 20 λεπτά λόγω αποβολής του Τριανταφυλλόπουλου (69΄), ο Παναιτωλικός έμεινε στο 1-1 εναντίον του Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League

Ντεμπούτο για τον Κλοντ Μακελελέ και βαθμός για τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στην έδρα του Παναιτωλικού, αλλά δέχθηκαν γρήγορα την ισοφάριση για το τελικό 1-1. Με παίκτη λιγότερο αγωνίστηκαν οι φιλοξενούμενοι από τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου.

Παρότι αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω για περισσότερο από 20 λεπτά λόγω αποβολής του Τριανταφυλλόπουλου (69΄), ο Παναιτωλικός έμεινε στο 1-1 εναντίον του Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League

Στο 19΄ ο Χουχούμης με «οβίδα» έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι, στο ντεμπούτο του Κλοντ Μακελελέ στον πάγκο, ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ.

Μετά την κεφαλιά του Ντέλιστο 28’ και την απόκρουση του Τσάβες, ο Γιαμπλόνσκι πλάσαρε από κοντά για να γράψει το 0-1. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση. Στο 35΄ μετά από έξοχη πάσα του Μπουζούκη και παράλληλη ασίστ του Τορεχόν, ο Λομόνακο βρέθηκε μόνος στην «καρδιά» της άμυνας του Αστέρα και ισοφάρισε.
Φάση-καρμπόν έγινε και στο 56΄ με νέα ασίστ του Τορεχόν και ξανά εκτελεστή τον Λομόνακο, όμως αυτή τη φορά ο έμπειρος Παπαδόπουλος έσωσε την ομάδα του με σπουδαία επέμβαση. Αυτή ήταν και η μοναδική φάση που δημιουργήθηκε από την ώρα της ισοφάρισης και μέχρι το 70΄ όταν η αριθμητική ισορροπία διαταράχθηκε.

Ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Μπελεβώνη και τιμωρήθηκε με απευθείας κόκκινη μετά από παρέμβαση του VAR. Με παίκτη παραπάνω για τουλάχιστον ένα 20λεπτο, ήταν μια χρυσή ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πάρουν στους τρεις βαθμούς.

Στο διάστημα έως το τέλος του παιχνιδιού ο Παναιτωλικός έστησε… πολιορκία γύρω από την περιοχή του Παπαδόπουλου. Στο 81΄ ο Λιάβας με σουτ έξω από την περιοχή «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι, όμως στη συνέχεια οι παίκτες του Μακελελέ κατάφεραν να διαχειριστούν έξυπνα το χρόνο που απέμενε έως το τέλος και να αποσπάσουν την ισοπαλία.

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook