Ο ανώτερος Λεβαδειακός προηγήθηκε με φοβερό γκολ του Μπάλτσι (46΄) κι έφτασε μία ανάσα μακριά από την πρώτη του νίκη στη φετινή Super League, ωστόσο ο ΟΦΗ κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης (1-1) .

Με γκολ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στις καθυστερήσεις, ο ΟΦΗ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα του Λεβαδειακού για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο ανώτερος Λεβαδειακός προηγήθηκε με φοβερό γκολ του Μπάλτσι (46΄) κι έφτασε μία ανάσα μακριά από την πρώτη του νίκη στη φετινή Super League, ωστόσο ο ΟΦΗ κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης (1-1) με τον Λαμπρόπουλο στο 94΄κι έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Βοιωτία, χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση του.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου και απείλησαν στο 23΄, όταν ο Χριστογεώργος δεν συγκράτησε τη μπάλα σε μακρινό σουτ του Τσάπρα, αυτή στρώθηκε στον αμαρκάριστο Μπάλτσι, το τελείωμα του οποίου όμως δεν ήταν καλό.

Ο ΟΦΗ «απάντησε» στο 28΄, με τα διαδοχικά σουτ των Λαμπρόπουλου και Μπάκιτς από καλή θέση να σταματούν σε σώματα αμυνομένων, ενώ η συνέχεια ως την ανάπαυλα δεν είχε κάτι αξιοσημείωτο.

Τα δεδομένα άλλαξαν με το ξεκίνημα του β΄ μέρους, καθώς το εξαιρετικό σουτ του Μπάλτσι έξω από την περιοχή έδωσε προβάδισμα στον Λεβαδειακό στο 46΄.

Οι παίκτες του Τραϊνού Δέλλα ήταν υποχρεωμένοι να ανοιχτούν και να ψάξουν την ισοφάριση, αλλά η απόδοσή τους ήταν πολύ κατώτερη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Παρότι όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ούτε ευκαιρία, οι φιλοξενούμενοι «έκλεψαν» το βαθμό στο 95΄, χάρη σε κεφαλιά του προωθημένου Λαμπρόπουλου μετά από σέντρα του Σενγκέλια.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Λιάγκας, Μεχία (82΄ Κωστή), Παπαδόπουλος, Τσοκάι (46΄ Πλέγας), Βήχος, Ρομό (88΄ Οζμπολτ), Ζίνι (65΄ Γιαννιώτας), Πεντρόσο (88΄ Εραμούσπε), Μπάλτσι, Τσάπρας.

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Γκονζάλεθ (79΄ Μαρινάκης), Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Μπάκιτς (54΄ Αποστολάκης), Μπαϊνοβιτς (79΄ Καραχάλιος), Φούντας (79΄ Ριέρα), Νους (62΄ Σαλσίδο), Σενγκέλια, Γιουνγκ.

Πηγή: newsit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook