Τον αναζητούσε η σύζυγος του που μένει με την κόρη τους στην Αγγλία και δεν τον έβρισκε. Ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη της βίλας στη Γλυφάδα που έμενε ο ποδοσφαιριστής και τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης όταν ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ, εντοπίστηκε νεκρός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα.

Οι πληροφορίες γύρω απ’ το περιστατικό και τα αίτια θανάτου του 31χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή είναι για την ώρα πολύ συγκεχυμένες, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να είναι ανάστατοι και σε κατάσταση σοκ να προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν πληροφορίες για το τραγικό συμβάν.

Όπως έγινε γνωστό η σύζυγος του ποδοσφαιριστή που κατοικεί με το παιδί τους στην Αγγλία δεν μπορούσε να επικοινωνήσει για ώρα μαζί του και ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη της βίλας που έμενε ο 31 χρονος άσσος .Όταν εκείνος έφτασε στο σπίτι φέρεται να τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στην πισίνα. Αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο , ενώ ενημερώθηκε και η Ελληνική Αστυνομία για το τραγικό συμβάν. που έσπευσε επί τόπου. όπως και η Σήμανση βάσει πρωτοκόλλου.Στο σημείο μετέβη επίσης ιατροδικαστής, ενώ οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εξέτασαν το υλικό από τις κάμερες της οικίας και άρχισαν να παίρνουν καταθέσεις από γείτονες.

Ο θάνατος του Μπάλντοκ πιστοποιήθηκε από τον γιατρό της κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ από τον σταθμό της Βούλας, που κλήθηκε από τον διαχειριστή της οικίας.

Ο διεθνής άσος βρισκόταν στην Αθήνα, καθώς δεν μετείχε στην αποστολή της Εθνικής για τον αγώνα με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ

O Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993 και είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Μίλτον Κέιν Ντονς, ομάδα όπου έκανε ντεμπούτο το Μαϊο του 2010 σε παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον. Με τη φανέλα της Μίλτον Κέιν Ντονς κατέγραψε 107 συμμετοχές και δύο γκολ, ενώ εκεί αγωνίστηκε μέχρι το 2017. Σε αυτά τα επτά χρόνια αγωνίστηκε και με τη μορφή δανεισμού στις αγγλικές Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και στην ισλανδική Βεστμανέγια.

Το 2017 πήρε μεταγραφή για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την οποία κατέγραψε 219 συμμετοχές (τις 83 από αυτές στην Πρέμιερ Λιγκ), πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ. Στο ενεργητικό του έχει συμμετοχή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023 και δύο προβιβασμούς από την Championship στην Premier League.

Ήταν εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική μας ομάδα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις