Η ανάρτηση του Γιάννη Οικονομόπουλου για τον θάνατο του πατέρα του.

Ο Τάκης Οικονομόπουλος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (10/2/2025), βυθίζοντας ακόμα περισσότερο στο πένθος την οικογένεια του Παναθηναϊκού που ήδη θρηνεί την απώλεια του Μίμη Δομάζου.

Ο γιος του Τάκη Οικονομόπουλου, Γιάννης, αποχαιρέτησε τον πατέρα του με ένα συγκινητικό μήνυμα.

«Απόψε ο πατέρας μου (Τάκης Οικονομόπουλος) έκανε την τελευταία του πτήση. Βιάστηκε να πάει να βρει τον Μίμη.
Θα μου λείψουν οι Κυριακές που βλέπαμε τα παιχνίδια μαζί κι κάναμε τις δικές μας προσωπικές προβλέψεις κι αναλύσεις…
Πάνω από όλα όμως θα μου λείψει ο πατέρας, ο άνθρωπος Τάκης Οικονομόπουλος που ήξερε μόνο να αγαπά με όλη την δύναμη της ψυχής του….
Σε αγαπώ κι καλό σου ταξίδι Τακουλέτο μου… Σε αγαπώ», έγραψε ο Γιάννης Οικονομόπουλος.

Την Πέμπτη στην Κηφισιά το τελευταίο αντίο – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του 
Η εξόδιος ακολουθία θα αρχίσει στις 12:30. Νωρίτερα, η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10:00 το πρωί.

Το πρωί της Πέμπτης (13/2/2025) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Τάκη Οικονομόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (10/2/2025).

Ο Παναθηναϊκός και το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί την απώλεια του Τάκη Οικονομόπουλου. Ο θρυλικός τερματοφύλακας έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του συμπαίκτη του, Μίμη Δομάζου.

Η εξόδιος ακολουθεί θα αρχίσει στις 12:30 στον ναό του Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά, ενώ νωρίτερα η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 10:00 το πρωί.

Ο θρυλικός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού γνωστός και με το προσωνύμιο “Πουλί”, αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία του και από το μεσημέρι του Σαββάτου (01.02.2025) νοσηλευόταν στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός”, με εγκεφαλική αιμορραγία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις