Η ομάδα από το Αγρίνιο σε ένα παιχνίδι που όλα έδειχναν πως δεν θα έχει νικητή πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Athens Kallithea στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Η πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση ήρθε στο 13ο λεπτό με τον Μαυρία να συνδυάζεται με τον Λιάβα, ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 22ο λεπτό η Athens Kallithea παραλίγο να πετύχει ένα υπέροχο τέρμα με τον Μουγκέ να κάνει την σέντρα και τον Αλφαρέλα να επιχειρεί με ψαλίδι να νικήσει τον Γκέλιο αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Οι Αθηναίοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 32ο λεπτό έχασαν τεράστια ευκαιρία να κάνουν το 1-0, με τον Μουγκέ να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη απάντησε στις ευκαιρίες με τον Λιάβα να εκτελεί φάουλ στο 45+4′ αλλά η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον παίκτη του Παναιτωλικού και κατέληξε στο δοκάρι.

Ο πιο κινητικός παίκτης της ομάδας από την Καλλιθέα ο Αλφαρέλα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, βγήκε αντιμέτωπος με τον Τσάβες αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ. Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Μουγκέ σπατάλησε νέα μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ όταν βρέθηκε ολομόναχος, μέσα στην περιοχή αλλά με το κεφάλι δεν μπόρεσε να νικήσει τον κίπερ της ομάδας από το Αγρίνιο.

Μετά από αυτή την ευκαιρία ο ρυθμός έπεσε με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να δημιουργήσουν κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία. Η λύση όμως για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήρθε από τον πάγκο. Στο 85ο λεπτό ο Ανδρέας Τετέι που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς κέρδισε τις κόντρες μέσα στην περιοχή πλάσαρε εύστοχα τον Γκέλιο κάνοντας το 1-0. Ο σκόρερ της ομάδας του Αγρινίου έφτιαξε και το δεύτερο τέρμα της ομάδας του πασάροντας στον Πέρες που έγραψε το 2-0, στο 90+8′.

ΓΚΟΛ: 85′ Τετέι, 90+8′ Πέρες

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Στάγιτς, Μαυρίας (76′ Ντίας), Νικολάου, Πέρες, Λιάβας, Μπουζούκης, Ρόα (90+2′ Αποστολόπουλος), Μαϊντέβατς (76′ Τετέι)

Athens Kallithea (Στέλιος Μαλεζάς): Γκέλιος, Μεχίας (87′ Τζιάνι), Πασαλίδης, Μιρέν, ΜακΓκάρι (40′ Αλφαρέλα), Μεγιάδο, Μερκάτι (45′ Ματίγια), Ντεμέτριους, Μουγκέ, Βαλμπουενά, Αλφαρέλα

Πηγή: ertsports.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook