Τεντόγλου: “Τι έκανα; Τι έκανα; Πήγα στο τελευταίο άλμα και τους το έκλεψα!” [Βίντεο]
![Τεντόγλου: “Τι έκανα; Τι έκανα; Πήγα στο τελευταίο άλμα και τους το έκλεψα!” [Βίντεο]](https://www.bigpost.gr/wp-content/uploads/2021/08/tentoglou-1024x600.jpg)
Ο Μίλτος Τεντόγλου με το τελευταίο άλμα του προσγειώθηκε στα 8,41μ. και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης μίλησε για την σπουδαία επιτυχία του, αλλά και για το τι πήγε στραβά στις πέντε πρώτες προσπάθειες.
“Ήταν πολύ κακός αγώνας, τι έκανα; Τι έκανα; Δεν ξέρω τι έπαθα στις πέντε πρώτες προσπάθειες. Η πρώτη θέση ήταν πολύ τυχερή. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Μάλλον φταίει το γόνατό μου, μάλλον φταίει ότι ήταν πρωί. Δεν μπορούσα να το βρω με τίποτα.
Μάλλον έφταιγε και λίγο η πίεση, δεν ένιωθα ο εαυτός μου. Στο τέλος είπα πάμε για ένα χαλαρό αλματάκι. 8.21 ήταν η δεύτερη θέση, θα το κάνουμε, λέω, σιγά. Καταλάθος έγινε, κ@λόφαρδος ήμουν (σ.σ. γέλια). Με 8.15 δεν ήθελα να κερδίσω, για το Θεό… Καλύτερα να έχανα. Δεν ήθελα μετάλλιο.
Δεν έπρεπε να κερδίσω εγώ σήμερα. Έπρεπε να κερδίσει ο Ετσεβαρία, ήταν καλύτερος. Εγώ δεν ήμουν καλά, ό,τι να ναι έκανα. Μέχρι και τούμπα έφαγα. Πήγα στο τελευταίο άλμα και τους το έκλεψα. Δεν ένιωσα πως έδωσα τη μάχη που έπρεπε να δώσω.
Μπήκα με τα γυαλιά γιατί με ενοχλούσε ο ήλιος. Μετά μου άρεσαν, γι’ αυτό το κράτησα”.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ιωάννα Τούνη: «Θα μου λείψεις μωρό μου», ο αποχαιρετισμός στο γιό της
- Αμαλία Κωστοπούλου: Αποκαλύπτει τα σχέδια για τον γάμο με τον αγαπημένο της
- Γ. Αυτιάς: Ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την στήριξη των νησιών που επλήγησαν από τις καταστροφικές καταιγίδες
- Αθηνά Οικονομάκου: Έστειλε εξώδικο στην σύντροφο του Φίλιππου Μιχόπουλου, Κωνσταντίνα Ευρυπίδου
- STAR – Τροχός της Τύχης: Στην κορυφή της τηλεθέασης και τον Μάρτιο
- Τατιάνα Στεφανίδου – Nίκος Ευαγγελάτος: Ρομαντικό ταξίδι στην Αίγυπτο! Το βίντεο από τις διακοπές τους
- Αυτά είναι τα 12+1 ξένα πανεπιστήμια που κατέθεσαν αίτηση για ίδρυση παραρτημάτων στη χώρα μας
- Γ. Φλωρίδης: «Φρένο» στην παρένθετη μητρότητα για τα ομόφυλα ζευγάρια ανδρών ή για μοναχικούς άνδρες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook