Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη άθελά της το βράδυ της Παρασκευής (12/11) στην Εθνική Οδό στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας η διαγώνια της ΑΕΚ, Μαλίνα Τερέλ που αφέθηκε ελεύθερη.

Σε ένα θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη άθελά της το βράδυ της Παρασκευής (12/11) η αθλήτρια της ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, Μαλίνα Τερέλ, καθώς ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων πήδηξε τα κιγκλιδώματα στην Εθνική Οδό στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της αθλήτριας, χάνοντας τη ζωή του.

Η Τέρελ που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, επέστρεφε στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς είχε πάει να παρακολουθήσει το ματς ανάμεσα στον Μίλωνα και τον Φίλιππο Βέροιας για το Λιγκ Καπ.

Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας του άνδρα, ενώ αμέσως μετά η Τερέλ πέρασε από τη διαδικασία του αυτόφωρου, έχοντας τους ανθρώπους της ΑΕΚ στο πλευρό της. Οι αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τι συνέβη παραδέχτηκαν πως η Τερέλ δεν έφερε ευθύνη για το συμβάν, ενώ αφού υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και διαπιστώθηκε πως ήταν νηφάλια, αφέθηκε ελεύθερη.

sport24

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook