Ειδικά κουτιά για την απόρριψη των μολυσματικών αποβλήτων θα τοποθετηθούν σε υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων.

Δράση για την αποκομιδή μολυσματικών αποβλήτων covid 19 (γάντια, χρησιμοποιημένες μάσκες ,rapid tests κλπ) με ειδικά κουτιά από τον δήμο Αθηναίων.

Στα ειδικά κουτιά απορρίπτονται όλα τα μολυσμένα και μη υγειονομικά απόβλητα των υπηρεσιών και γραφείων του δήμου της Αθήνας, τόσο των εργαζομένων όσο και επισκεπτών σε ΚΕΠ, σχολεία, ταμεία και λοιπές δημοτικές επιχειρήσεις της πρωτεύουσας.

Τα τοξικά & μολυσματικά απόβλητα όλων των υπόλοιπων δήμων δεν ξέρουμε βέβαια εάν τελικά καταλήγουν κατευθείαν στο υπέδαφος μας και τον υδροφόρο ορίζοντα της πατρίδας μας ή συλλέγονται και απορρίπτονται νομίμως !.

Η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο της συλλογής των μολυσματικών αποβλήτων της Αθήνας, μας ενημέρωσε σχετικά με την συνεργασία:

«Τοποθέτηση «SICURBOX KIT» για την απόρριψη μέσων ατομικής προστασίας και selftest, σε 16 υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων

Η εταιρεία αποκομιδής και μεταφοράς Επικίνδυνων Αποβλήτων Υγειονομικών Μονάδων (ΕΑΥΜ) «Envirodent», με ιδιαίτερη τιμή και χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Δήμο Αθηναίων. Η συνεργασία αφορά στην τοποθέτηση 66 ειδικών στάντ SICURBOXKIT» από την «Envirodent», σε 16 υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων με στόχο τη μείωση της διασποράς του ιού του «SARS-CoV-2»

Η τοποθέτηση των «SICURBOX KIT», είναι υπηρεσία που για τα ελληνικά δεδομένα αποτελεί καινοτομία της «Envirodent», και διασφαλίζει ότι τουλάχιστον στις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων τα ΜΑΠ και τα selftest όχι μόνο απορρίπτονται σε πιστοποιημένες για το σκοπό αυτό συσκευασίες αλλά και ότι η συνολική διαχείριση τους θα είναι ανάλογη της επικινδυνότητας τους. Η «Envirodent», η μόνη εταιρία στη Ελλάδα με παρουσία σε κάθε Νομό, πέρα από την τοποθέτηση των συσκευασιών έχει αναλάβει και την αποκομιδή των συλλεγομένων αποβλήτων προς διαχείριση με την Μονάδα επεξεργασίας Environment διαχείριση αποβλήτων ΙΚΕ.»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις