«Όχι, η ζωή δεν έχει ταβάνι. Πάντα υπάρχει το καλύτερο και το επόμενο βήμα. Όσο μπορώ θα προσπαθώ να κάνω πράγματα και να ανεβαίνω», είπε ο Στέλιος Παρλιάρος.

Ο Στέλιος Παρλιάρος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της «Ελένης» και εξηγεί μεταξύ άλλων γιατί δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του συνταξιούχο, ενώ μιλά για την τηλεόραση και τα παιδικά του χρόνια.

Μετά από 40 χρόνια στο επάγγελμα του ζαχαροπλάστη ρωτήθηκε αν η επιτυχία μπορεί να έχει ταβάνι: «Όχι, η ζωή δεν έχει ταβάνι. Πάντα υπάρχει το καλύτερο και το επόμενο βήμα. Όσο μπορώ θα προσπαθώ να κάνω πράγματα και να ανεβαίνω».

«Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς δουλειά. Θα γίνω ένας συνταξιούχος ο οποίος θα πάθει ψυχολογικά, δεν θα είμαι από αυτούς που θα παίζουν τάβλι» είπε χαρακτηριστικά.

Γυρίζοντας πίσω τον χρόνο θυμάται ο Στέλιος Παρλιάρος ότι η μητέρα του ήταν πολύ καλή μαγείρισσα.

«Η μητέρα μου ήταν πολύ καλή μαγείρισσα και άνθρωπος. Μαγευόμουν να μπαίνω στην κουζίνα και να την παρακολουθώ».

Για την σχέση με την τηλεόραση σχολίασε: «Αγάπησα την τηλεόραση έτσι όπως τη βλέπω εγώ. Σταμάτησα την τηλεόραση γιατί άρχισαν οι εκπομπές να γίνονται σούπερ μάρκετ. Αποφεύγω να με βλέπω στην τηλεόραση γιατί αισθάνομαι άσχημα».

Στην συνέχεια παραδέχθηκε ότι είναι πολύ σκληρός κριτής του εαυτού του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook