Survivor: Ο πρώην σύζυγος της Σοφίας απαντάει γιατί δεν έστειλε φωτογραφίες των παιδιών τους στο χθεσινό επεισόδιο (video)

Εχθές η ομάδα των «κόκκινων» κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας και ένα γεγονός που συνέβη στην Σοφία Μαργαρίτη, βάρυνε το ευχάριστο κλίμα της παραλίας. Τι συνέβη;
Ενώ η Σοφία περίμενε να δει φωτογραφίες των παιδιών της, όπως όλοι οι παίκτες που είναι γονείς, στην οθόνη εμφανίστηκε μόνο η αδερφή της παίκτριας.
Αυτό το γεγονός σχολιάστηκε από την ίδια τη Σοφία, η οποία είκασε πως για αυτή την πράξη μάλλον ευθύνεται η αντιδικία που έχει με τον σύζυγό της.
Ο πρώην σύζυγος της Σοφίας, Βασίλης Βουτσελάς, μίλησε το πρωί στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και παρουσίασε την δική του εκδοχή.
Δείτε απόσπασμα:
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις