Αν αποδειχθεί ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής, αυτός που ήταν οδηγός δεν θα δικαιούται αποζημίωση, ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνήγορος της οικογένειας Παντελίδη.

Στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» μίλησε ο συνήγορος της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος τόνισε ότι έχει βρεθεί DNA του τραγουδιστή στον αερόσακο του συνοδηγού.

Ο Απόστολος Λύτρας επίσης σημείωσε πως αυτόπτης μάρτυρας είχε δει τον τραγουδιστή να κάθεται στη θέση του συνοδηγού το μοιραίο βράδυ του τροχαίου δυστυχήματος πριν από 8 χρόνια .

Χθες, η Μίνα Αρναούτη ήταν καλεσμένη της Ελένης Τσολάκη, και όπως είπε αποζημίωση ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ από την ασφαλιστική εταιρία του Παντελή Παντελίδη. Η Μίνα Αρναούτη ανέφερε ότι έχει ευποβληθεί σε 17 χειρουργεία και έχει υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη από τα πολλά κατάγματα που υπέστη στο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελή όταν το αυτοκίνητο το οποίο φέρεται να οδηγούς εο ίδιος εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε προστατευτικές μπάρες στη λεωφόρο Βουλιαγμλενης με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επί τόπιυ.
Ο Απόστολος Λύτρας εξήγησε πως πρέπει το Εφετείο να αποφανθεί ποιος τελικά οδηγούσε το αυτοκίνητο εκείνο το μοιραίο βράδυ και αυτό επηρεάζει το ζήτημα των αποζημιώσεων.

Και αυτό γιατί αν αποδειχθεί ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης , αυτός που ήταν οδηγός δεν θα δικαιούται αποζημίωση, ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνήγορος της οικογένειας Παντελίδη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook