"Είμαστε επίσημα η πραγματική αντιπολίτευση και θα συνεχίσουμε μέχρι να κυβερνήσουμε την Ελλάδα", δήλωσε ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης μετά την πρώτη εκτίμηση για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών.

“Είμαστε έτοιμοι. Ήρθαμε να κυβερνήσουμε” είναι το μήνυμα του αρχηγού της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, μετά την εκτίμηση για το τελκό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, σύμφωνα με την οποία η παράταξή λαμβάνει την 3η θέση με ποσοστό 9,5%.

Όπως δήλωσε “σήμερα γεννήθηκε ο πόλος για την πατριωτική διακυβέρνηση του τόπου. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα κόμμα έκανε την ρίξη και την τεράστια ανατροπή”. Κάλεσε όλους τους Έλληνες πατριώτες να συστρατευθούν με την Ελληνική Λύση για να υπάρξει όπως είπε “πραγματική πατριωτική διακυβέρνηση του τόπου”.
Υπογράμμισε πως προειδοποιούσε για τα αποτελέσματα στην Θράκη, όπου το κόμμα της τουρκικής μειονότητας έλαβε το μεγαλύτερο ποσοστό. “Ας τα δούνε μήπως και ξυπνήσουνε”.

Τόνισε πως ξεκινάει μια πατριωτική διακυβέρνηση για την χώρα. “Είμαστε επίσημα η πραγματική αντιπολίτευση και θα συνεχίσουμε μέχρι να κυβερνήσουμε την Ελλάδα. Αυτό είναι δεδομένο. Όλοι οι Έλληνες μπορούν να συστρατευθούν με μας. Παρά τον πόλεμο βγήκαμε από τη φωτιά. Βγήκαμε από τη λάσπη, από τον βούρκο που η Νέα Δημοκρατία και τα φερέφωνά της δημιούργησαν. Αλλά οι πατριώτες είναι δίπλα μας και δεν θα τους απογοητεύουμε ποτ»”, επισήμανε ο κ. Βελόπουλος.

Kλείνοντας είπε χαρακτηριστικά “Νικήσαμε και πάμε να κυβερνήσουμε πατριωτικά την χώρα”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook