Δεν την ήξερε κανείς κι ομως η 76 συνταξιούχος κτηνοτρόφος πήρε τις περισσότερες ψήφους από τους υποψηφίους στο κόμμα της

Όλη η Ελλάδα έψαχνε χθες την δεύτερη ευρωβουλευτή της “Ελληνικής Λύσης”, την 76χρονη συνταξιούχο κτηνοτρόφο και κρεοπώλη Γαλάτω Αλεξανδράκη από την Αλεξανδρούπολη.

Η 76χρονη συνταξιούχος κτηνοτρόφος , απόφοιτος Δημοτικού από το Κουφόβουνο Διδυμοτείχου είναι κάτοικος Αλεξανδρούπολης όπου έχει κρεοπωλείο με τον γιο της και μέχρι χτες εκτός από το περιβαλλον της δεν την ήξερε κανείς.

Κι όμως η άγνωστη υποψήφια του κόμματος του Κυριάκου  Βελόπουλου, πήρε πανελλαδικά 51.208 ψήφους και είναι η δεύτερη μετά το νυν ευρωβουλευτή Εμμανουήλ Φράγκο και με πάνω από 15.000 ψήφους περισσότερους από τον τρίτο συνυποψήφιο της.

Η Γαλάτω Αλεξανδράκη που μέχρι τώρα δεν έχει εμφανιστεί δημόσια , έκανε τις πρώτες της στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση και ήταν εξαιρετικά λακωνική, αφού περιορίστηκε να ευχαριστήσει όσους την ψήφισαν, πρόσθεσε ότι μπήκε στο ψηφοδέλτιο για να βοηθήσει και αναρωτήθηκε για την εκλογή της «πώς έγινε αυτό;».

«Είμαι χαρούμενη. Και μπορώ να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Αυτά, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Είμαι σοκαρισμένη γιατί δεν το περίμενα. Μπήκα για να βοηθήσω και πως έγινε αυτό… Τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να είναι όλοι καλά. Αυτά. Να είστε καλά», είπε.

Η κ. Αλεξανδράκη όπως φάνηκε από τα πλάνα ήταν υπό την επίβλεψη του γιού της, που στεκόταν πίσω της, δεν απάντησε στο ερώτημα αν θα πάει τελικά στο Ευρωκοινοβούλιο να εκπροσωπήσει το κόμμα της και την Ελλάδα. Όσο για το αν θα ξαναμιλήσει το επόμενο διάστημα, απάντησε με ένα ηχηρό «όχι».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

Νωρίτερα σήμερα, πάντως, ερωτηθείς σχετικά στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος, είπε ότι η κυρία Αλεξανδράκη μπήκε στο ευρωψηφοδέλτιο μετά από πρόταση ομοσπονδίας κτηνοτρόφων. «Να μας συγχωρήσουν οι φίλοι μας που εμείς βάλαμε στο ψηφοδέλτιο, και εξελέγη με σταυρό, μία μάνα, κτηνοτρόφος, ακρίτας, και δεν βάλαμε ηθοποιούς, καλλιτέχνες, σκηνοθέτες διαφόρων περίεργων ταινιών…», είπε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις