Νέα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου την ώρα που ο Απόστολος Λύτρας μετέφερε τη σύζυγό του στην ιδιωτική κλινική στους Αμπελόκηπους, όπως τα έχει περιγράψει το θύμα του ξυλοδαρμού στους Αστυνομικούς.

Ο Απόστολος Λύτρας κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου, επίσης δικηγόρου με τη δίωξη που του έχει ασκηθεί να είναι σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία.

Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους να μην την πλησιάζει και να μετακομίσει από την κοινή οικία.

Μετά τον ξυλοδαρμό και αφού επέμενε η σύζυγος του την μετέφερε αιμόφυρτη και με βαριά τραύματα στην «Ευρωκλινική», όπου ο δικηγόρος συνελήφθη καθώς ο γιατρός που  εξέτασε τη Σοφία Πολυζωγοπούλου, κάλεσε την Άμεση Δράση

Το LIVE NEWS παρουσιάζει βίντεο όπου φαίνεται η στιγμή που το περιπολικό φτάνει στο νοσοκομείο για να συλλάβει τον Απόστολο Λύτρα. Η ώρα είναι 02.00 το βράδυ.

Γύρω στις 02.24 φαίνεται ο Απόστολος Λύτρας, η κόρη του και ένας αστυνομικός να κατευθύνονται προς το αυτοκίνητο του δικηγόρου ενώ το περιπολικό τους ακολουθεί.


Ο Απόστολος Λύτρας ζητά να τους ακολουθήσει με το αυτοκίνητό του αλλά τελικά συλλαμβάνεται και μεταφέρεται στο τμήμα μέσα στο περιπολικό.


«Θέατρο» του Απόστολου Λύτρα – Προσποιήθηκε ότι φορούσε χειροπέδες
Συζήτηση έχει προκληθεί και γύρω από το «θέατρο» που έπαιξε ο κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμός της συζύγου του, Απόστολος Λύτρας, κατά την μεταγωγή του στα δικαστήρια, χθες Δευτέρα (17/06).

Ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, , οδηγήθηκε χθες (17/06/2024) στην ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί.


Στα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας φαίνεται να έχει καλυμμένα τα χέρια του με ένα σακάκι δήθεν ότι φοράει χειροπέδες , αλλά και «ξεχνιέται και λίγο πριν περάσει την πόρτα συνοδεία αστυνομικού αφήνει ελεύθερο το χέρι του και αποκαλύπτεται ότι δεν φορά χειροπέδες

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook