«Αν δεν κάνει κάτι ο κ. Κασσελάκης σημαίνει ότι αυτή η συμπεριφορά που όλα αυτά τα χρόνια την αφήνει ανεξέλεγκτη ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι μια συνολική συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ο Παύλος Πολάκης έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο Attica tv για να καταγγείλει ότι το υπουργείο Υγείας έχει εξαιρέσει από τη συνταγογράφηση σε δημόσιες δομές όσους πολίτες είναι ανασφάλιστοι. Αφού επιτέθηκε στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, εξαπέλυσε επίθεση και στη Μαρία Συρεγγέλα, που βρισκόταν στο στούντιο της εκπομπής και η οποία τον ρωτούσε να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις για την καταγγελία του. «Πείτε μου αν υπάρχει ΦΕΚ, αν υπάρχει εγκύκλιος» δήλωσε η γραμματέας της ΝΔ απευθυνόμενη στον κ. Πολάκη.

«Η κυρία Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμιά δουλειά, γιατί δεν ξέρει, με ρωτάει ποιο ΦΕΚ, να δει αυτά που ψηφίσανε… Να κάνετε αυτό που πρέπει και να το βουλώσετε, να κάνετε αυτό που πρέπει και σιωπή! Κομμένες οι μπούρδες», δήλωσε ο κ. Πολάκης, προκαλώντας την αντίδραση της κ. Συρεγγέλα.

«Τι είναι αυτά; Να μιλάτε με στοιχεία κ. Πολάκη… Είστε ψεύτης μεγάλος. Να σας πω κ. Πολάκη, δεν σας φοβόμαστε, ούτε όταν μιλάτε, ούτε όταν μας απειλείτε! Όταν θα μιλάτε, θα μιλάτε με στοιχεία», του απάντησε η γραμματέας της ΝΔ.

«Είναι μια συνολική συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ»

«Εχθές το βράδυ έγινε ένα απαράδεκτο περιστατικό σε ένα τηλεοπτικό πάνελ τοπικού σταθμού, με την παρουσία της γραμματέως της ΝΔ, της κα Συρεγγέλα, και εκπροσώπων όλων των κομμάτων», λέει, μιλώντας στο MEGA, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

«Παρενέβη τηλεφωνικά ο κ. Πολάκης και πάνω σε έναν έντονο διάλογο είπε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς κατά της κα Συρεγγέλα, κατά μίας πολιτικού αντιπάλου και γυναίκας. Χαρακτηρισμοί οι οποίοι παραπέμπουν σε ακραία κόμματα και επειδή είναι πολύ ευαίσθητος ο ΣΥΡΙΖΑ με τις διαγραφές και τις παραιτήσεις υπουργών, ζητάμε από τον κ. Κασσελάκη να πάρει θέση και σε κάθε περίπτωση να διαγράψει τον κ. Πολάκη. Αν δεν κάνει κάτι ο κ. Κασσελάκης σημαίνει ότι αυτή η συμπεριφορά που όλα αυτά τα χρόνια την αφήνει ανεξέλεγκτη ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι μια συνολική συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί να είμαστε αλά καρτ ευαίσθητοι».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook