Ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο και σκηνές ήταν η παραλία Πεταλή το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε

Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε πριν μερικές εβδομάδες από πλήθος κατασκηνωτών στην παραλία Θάψα, ίδιο σκηνικό στήθηκε σε μια ακόμη παραλία της Εύβοιας, την παραλία Πετάλη…

Οι εικόνες που δημοσιεύει το Evima,δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος καθώς επικρατεί το αδιαχώρητο από αυτοκίνητα και σκηνές που στήθηκαν παράνομα και είχαν σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να προσεγγίσει χωρίς σκηνή για να απολαύσει παλά το μπάνιο του.

Όπως βλέπετε και στο βίντεο ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο και σκηνές ήταν η παραλία Πεταλή το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, 3 και 4 Αυγούστου, με τουλάχιστον 80 κατασκηνωτές να έχουν στήσει τις σκηνές τους, αντίθετα με τον περιορισμό, στην ακτή.

Η αιγιοπελαγίτικη παραλία Πετάλη «στην καρδιά της Εύβοιας» είναι μια άγριας ομορφιάς παραλία με άμμο και μικρό βοτσαλάκι στην ανατολική μεριά αυτή του Αιγαίου ενώ βρίσκεται πίσω από το βουνό Δίρφυς!

Η παραλία είναι αρκετά πλατιά αλλά μικρή σε μήκος.

Οι αντικειμενικές δυσκολίες προσέγγισης αλλά και μακρόχρονης παραμονής σε αυτήν εντούτοις δεν φαίνεται πως αποτέλεσαν εμπόδιο για την «κοσμοπλημμύρα» που σημειώθηκε στο σημείο την προηγούμενη εβδομάδα.

Η παραλία απέχει από την Χαλκίδα μόλις 53 χιλιόμετρα αλλά επειδή ο δρόμος είναι μεν καλός αλλά σε πολλά σημεία στενός με στροφές, για την προσέγγισή της χρειάζεται περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά, χρόνο που ως φαίνεται οι επίδοξοι κατασκηνωτές στη φύση δεν έκριναν ως εμπόδιο για την μετάβαση και…εγκατάστασή τους.

Πηγή: evima.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις