Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύτηκε με την αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ υπό άκρα μυστικότητα μέχρι και την τελευταία στιγμή

Οι εορτασμοί για τον λαμπερό γάμο του Γιάννη Αντετομούνμπο κράτησαν τρείς μέρες με διάσημους προσκεκλημένους με απαράβατο όρο να μην έχουν κινητά στις εκδηλώσεις για να μην διαρρεύσουν στιγμιότυπα πριν τελειώσουν όλα. Το ζευγάρι είχε προσλάβει δικούς του φωτογράφους για να απαθανατίσουν τις μοναδικές στιγμές που έζησαν.

Ωστόσο, μία μέρα μετά ο φίλος του Greek Freak, και μπασκετμπολίσταw του Πανιωνίου, Νίκο Γκίκα, αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες απ΄την τελετή στο Costa Navarino.

Στις φωτογραφίες αποτυπώνονται οι αντιδράσεις του Greek Freak, του Θανάση και του Άλεξ Αντετοκούνμπο, του Κρις Μίντλετον, του Μπόμπι Πόρτις Τζούνιορ, του Τζρου Χόλιντεϊ, του Δημήτρη Αγραβάνη, του Μιχάλης Καμπερίδη του Χρήστου Σαλούστρου και άλλων παικτών του NBA

Σε κάποιες άλλες φωτογραφίες φαίνεται και η μαμά του Greek Freak αλλά και η νύφη μαζί με τις φίλες της.

Ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ ήρθε μετά από 10 χρόνια σχέσης και ενώ έχουν αποκτήσει τρία παιδιά , τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα.

Ο γαμπρός και η νύφη αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο στο Navarino Hills του Costa Navarino.

Ο γάμος υπό τη δύση του Ηλίου

Η γαμήλια τελετή, σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε μεταξύ 18:00 και 19:00, ώστε η δύση του ήλιου να προσφέρει μια μοναδική ατμόσφαιρα καθώς το ζευγάρι αντάλλασσε τους όρκους του , στο Navarino Hills, μια γραφική περιοχή του Costa Navarino με γήπεδα του γκολφ και θέα τον όρμο του Ναυαρίνου, . Μετά την τελετή, ακολούθησε η δεξίωση, παρουσία όλων των εκλεκτών καλεσμένων, περίπου 200. Ανάμεσα σστους καλεσμένους , Λεμπρόν Τζέιμς και Σερένα Γουίλιαμς, καθώς καιο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Το μενού

Το μενού στο οποίο κατέληξε το ζευγάρι περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, φιλέτο ψαριού με πουρέ από σέλερι, Rib eye με πατάτες, σπαράγγια και τρούφα, νιόκι από γλυκοπατάτα με καπνιστή σάλτσα ντομάτας καθώς και σαλάτες.

Οι επιλογές για το επιδόρπιο ήταν μους σοκολάτας με λέμονγκρας και σεμιφρέντο με πάσιον φρουτ, καρύδα και μάνγκο.

Το γαμπριάτικο κοστούμι

O Γιάννης Αντετοκούμπο ετοιμάστηκε για τη γαμήλια τελετή μαζί με τον σχεδιαστή και προσωπικό του φίλο Γιώργο Παπαδόγαμβρο που επιμελήθηκε το κοστούμι του, των αδελφών του καθώς και τα λευκά κοστούμια που φορούσαν οι καλεσμένοι στην εκδήλωση «White Party, ενώ είχε ακολουθήσει και το «Nigerian Party” με αναφορές στη Νιγηρία , τόπο καταγωγής του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook