Σε κρίσιμη κατάσταση κατάσταση νοσηλεύεται ο 69χρονος κτηνοτρόφος. Τους δράστες της άγριας επίθεσης «δείχνει» ο γιός του, που τον βρήκε αιμόφυρτο

Καταιγιστικές είναι αποκαλύψεις από την σοκαριστική επίθεση που δέχτηκε ο 69χρονος κτηνοτρόφος το πρωί της Παρασκευής (06.09.2024) στο χωριό Βιλανδρέδο στο Ρέθυμνο, όπου τον «γάζωσαν» με 6 σφαίρες και του έκοψαν τη γλώσσα.

Σύμφωνα με τον γιο του, οι δράστες, που δεν έχουν συλληφθεί ακόμη, είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στον 69χρονο.
Μιλώντας στην εκπομπή Live News ο γιος του κτηνοτρόφου αποκάλυψε: «Έχουμε κάμερες γύρω – γύρω στον στάβλο που έγινε, δεν φορούσαν κουκούλες οι δράστες και θα βρεθούν. Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που επιτέθηκε και στον αδερφό μου με καυστικό υγρό».

Τον περασμένο Ιούλιο ο 26χρονος γιος του 69χρονου κτηνοτρόφου είχε δεχτεί επίθεση με καυστικό υγρό από δύο άτομα. Η επίθεση είχε οργανωθεί από 40χρονο, ο οποίος «προσέλαβε» τους δύο δράστες για να τραυματίσουν τον 26χρονο.

Αναφερόμενος στην επίθεση σε βάρος του αδελφού του, ο άλλος γιός του κτηνοτρόφου είπε: «Στο μάτι του είχαν ρίξει καυστικό υγρό του αδελφού μου. Κι αυτή τη στιγμή, είναι τώρα ακόμη σε ανάρρωση. Δεν του έχει περάσει. Κι έχουν προφυλακιστεί κιόλας. Εννοείται ότι συνδέεται. Δεν έχουμε… Αυτά είναι πακέτο πάνε όλα αυτά».

Ο γιος του κτηνοτρόφου και αδελφός του ανθρώπου που είχε δεχτεί την επίθεση με το καυστικό υγρό, είναι πεπεισμένος ότι οι δυο υποθέσεις έχουν άμεση σχέση μεταξύ τους και αφορούν σε κτηματικές διαφορές μεταξύ των δύο οικογενειών. Αποκαλύπτει μάλιστα, αποκλειστικά στο Live News, ότι υπάρχουν κάμερες που έχουν καταγράψει τους δράστες της επίθεσης στον πατέρα του, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ο πατέρας του είχε βρει σχισμένα τα λάστιχα του αγροτικού του, ως προειδοποίηση…

«Ο συγκεκριμένος. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος αυτός του αδελφού μου την έκανε τη ζημιά, πήγαν να του κάνουν ζημιά με το καυστικό υγρό… Η κλίκα του. Η κλίκα του τώρα τα κάνει όλα αυτά. Γιατί έχουμε κάμερες γύρω – γύρω στον στάβλο που έγινε, τον έχει καταγράψει η κάμερα τον έναν από τη στιγμή που διέφυγε».
Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλά είναι τα πρόσωπα τα οποία έχουν ήδη κληθεί στην ασφάλεια για να εξεταστούν, προκειμένου να εντοπιστεί το πρόσωπο που έδωσε την εντολή της εκτέλεσης του κτηνοτρόφου.

Πως βρήκα τον πατέρα μου
Ο 69χρονος κτηνοτρόφος αν και άσχημα τραυματισμένος πήρε τηλέφωνο το γιό του που πήγε στην κτηνοτροφικό μονάδα και ήταν αυτός που ειδοποίησε Αστυνομία και ΕΚΑΒ

Όπως περιγράφει στο Live News: Τον βρήκα εγώ. Τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς είχε «φάει» και του έκοψαν και τη γλώσσα. Επειδή φώναζε, μου λέει «φώναζα και μου έκοψαν τη γλώσσα. Από εκεί και έπειτα που διακομίστηκε με την μητέρα μου εδώ πέρα με το ασθενοφόρο, έχασε τις αισθήσεις του. Εγώ δεν… δεν ξανά επικοινώνησα με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου αυτή τη στιγμή είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Εμένα κάλεσε. Απ’ όταν έγινε μετά από πέντε λεπτά με πήρε τηλέφωνο».

Ο 69χρονος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με τους γιατρούς να δίνουν αγώνα να τον σώσουν.

«Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη αλλά έχει σταθεροποιηθεί»

Ο Νίκος Μαλλιαρός, διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, μίλησε στο LIVE NEWS για την κατάσταση της υγείας του κτηνοτρόφου.

«Η τελευταία ενημέρωση είναι πως θα γίνει άλλη μία αξονική. Ίσως χρειαστεί να μεταφερθεί. Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη αλλά έχει σταθεροποιηθεί. Είχε χάσει πολύ αίμα αλλά έπεσαν όλοι πάνω του και στη συνέχεια διασωληνώθηκε. Έχει 4 τραύματα από όπλο. Τα τραύματα ήταν στα άκρα αλλά το ένα πέρασε στο χέρι και μπήγε στον θώρακα. Αυτό του προκάλεσε τη μεγάλη αιμορραγία. Ξέρω πως έχει ράμματα στη γλώσσα αλλά δεν ξέρω ακόμα τι έχει συμβεί».

Θα τους πιάσουν τους δράστες λέει ο Καλλιακμάνης – Ο τόπος του εγκλήματος “μιλάει”

Από ότι φαίνεται, η άγρια επίθεση στον κτηνοτρόφο είναι «συνέχεια» της επίθεσης του Ιουλίου στον έναν από τους γιούς του . Αυτός είναι ο λόγος που οι αστυνομικοί έχουν βάλει στο μικροσκόπιο συγκεκριμένο άτομο από το χωριό του Βιλανδρέδου ως τον νούμερο ένα ύποπτο για τους πυροβολισμούς.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, μίλησε στο LIVE NEWS για την υπόθεση.

«Θα συλληφθούν γιατί ο τόπος του εγκλήματος ‘μιλάει’. Του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου. Έκαναν ένα λάθος όμως. Είχε τοποθετήσει κάμερες στη στάνη ο κτηνοτρόφος και υπάρχει υλικό. Οι κάμερες δείχνουν τους δράστες ενώ μάλιστα δεν φορούν κουκούλες. Αυτό που σκέφτεται η αστυνομία είναι η βεντέτα γιατί υπήρχε προηγούμενο αλλά ποτέ δεν ξέρεις».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook