Η πρώτη δημόσια παραδοχή του για το παιδί που περιμένει με τη νέα του σύντροφο.

Ο Γιώργος Πατούλης έκανε την πρώτη δημόσια αναφορά στην εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Νάνσυς Κοίλου την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου και μάλιστα on air

Ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ «Αταίριαστοι» και εκτός από τα θέματα της επικαιρότητας που συζήτησαν, οι παρουσιαστές του ευχήθηκαν για το νέο μέλος της οικογένειάς του.
Πριν αποχαιρετήσουν τον καλεσμένο τους, μετά τη συζήτηση που είχαν, ο Γιάννης Ντσούνος του είπε: «Να σας ευχηθούμε και με το καλό. Μάθαμε και τα ευχάριστα».

«Με το καλό και συγχαρητήρια», ευχήθηκε με τη σειρά του ο Χρήστος Κούτρας. Ο Γιώργος Πατούλης τους απάντησε: «Ό,τι προωθείται στη ζωή είναι καλό και βεβαίως, σας ευχαριστώ πολύ».

Δείτε το στιγμιότυπο στο τελευταίο λεπτό του βίντεο

Ο Γιώργος Πατούλης μετά τον χωρισμό του από τη Μαρίνα Σταυράκη κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, έχει γίνει γνωστή η σχέση του με τη νεαρή Νάνσυ Κοίλου, πρώην συνεργάτιδά του στην Περιφέρεια Αττικής. Το ζευγάρι, σύμφωνα με το περιβάλλον του, συζεί τον τελευταίο καιρό στη Γλυφάδα και σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί στον κόσμο τα παιδιά του, καθώς φήμες που κυκλοφόρησαν κάνουν λόγο για δίσυμα. . Την νέα του σχέση και την εγκυμοσύνη αποκάλυψε ρεπορτάζ της εφημερίδας OnTime που περιλαμβάνει και μια φωτογραφία, στην οποία η Νάνσυ Κοίλου απεικονίζεται με φουσκωμένη κοιλιά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook