“Μείνετε συντονισμένοι, θα περάσουμε ωραία», λέει ο κωμικός

Αφορμή για τον έντονο εκνευρισμό του Μάρκου Σεφερλή  στάθηκαν τα σχόλια που έγιναν από εκπομπές για το σκέτς του ως Nemo,στο Δελφινάριο.

Και ενώ μέχρι τώρα έχει απαντήσει δημόσια λέγοντας ότι πρόκειται για σάτιρα, το νέο βίντεο που ανέβασε στα social media αφορά την σημερινή κριτική που του ασκήθηκε από τηλεοπτικές εκπομπές, γιατί όπως λέει , δεν τους έκανε δηλώσεις, όπως του ζήτησαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε σε έντονο ύφος, υποστηρίζοντας ότι κάποιοι παρουσιαστές έβαλαν λιτούς και δεμένους προκειμένου να τους παραχωρήσει δηλώσεις, εκείνος δεν το έκανε, και τώρα καταφέρθηκαν εναντίον του.

«Για να δείτε τι υποκρισία υπάρχει. Μέχρι χθες, σχεδόν όλοι οι παρουσιαστές και παρουσιάστριες των πρωινών εκπομπών έβαλαν λιτούς και δεμένους να βγω στην πρώτη τους εκπομπή. Σε όσους αρνήθηκα, βγήκαν σήμερα και είπαν διάφορα για εμένα. Λοιπόν, ακούστε τι έχει γίνει… Τόσα χρόνια, δεν ασχολούμουν μαζί τους για να μην τους δώσω αξία. Τώρα που κατάλαβα ότι και να ασχοληθώ μαζί τους, δεν παίρνουν καμία αξία γιατί ο κόσμος ξέρει ποιοι πραγματικά είναι, θα τους ξεμπροστιάσω όλους… Έναν έναν ξεχωριστά, με επιχειρήματα, με αποδείξεις, με μηνύματα. Μείνετε συντονισμένοι, θα περάσουμε ωραία» είπε ο Μάρκος Σεφερλής.

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook