Σταύρος Νικολαΐδης: «Θεωρώ ότι αυτή η ιστορία με το non binary είναι αστεία – Δεν έκανε κάτι κακό ο Σεφερλής» – Βίντεο

«Δεν ξέρω αν γίνεται εσκεμμένα η επίθεση στον Σεφερλή, αλλά νιώθω ότι είναι εύκολος στόχος», σημείωσe ο ηθοποιός.
Ο Σταύρος Νικολαΐδης μίλησε στο «Buongiorno» για τα επαγγελματικά του και για την κριτική στον Μάρκο Σεφερλή για το σκετς με το Nemo .
«Αν αρχίζουμε να βάζουμε φίλτρα λογοκρισίας στη σάτιρα, δεν θα υπάρχει σάτιρα. Σου αρέσει ή δεν σου αρέσει κάτι, μην πας να το δεις» προσέθεσε ο Σταυρός Νικολαΐδης σχολιάζοντας το γεγονός.
Ο ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά του.
Συνεχίζουμε την περιοδεία από το καλοκαίρι της παράστασης «Στους 2 ο τρίτος χωρεί». Είναι ένα «δικό μου» παιδί, έργο με σκηνοθεσία και παραγωγή», είπε αρχικά ο Σταύρος Νικολαΐδης.
Για τον Μάρκο Σεφερλή ανέφερε: «Έχω συνεργαστεί και θα ξανασυνεργαστώ. Θεωρώ ότι αυτή η ιστορία με το non binary είναι αστεία από μόνη της. Ενώ γεννιέμαι αγόρι και ξαφνικά κάνω την επανάστασή μου και δεν ξέρω τι είμαι, γεννήθηκα γάτα αλλά στα 18 μου μπορεί να είμαι και σκύλος, το θεωρώ αστείο από μόνο του. Επειδή είδα την παράσταση του Σεφερλή δεν έκανε κάτι, απλά μιμήθηκε, και γίνεται όπως γίνεται πάντα στην σάτιρα. Άλλοι κωμικοί έχουν μιμηθεί ομοφυλόφιλους με ακραίο τρόπο. Εκεί τότε δεν μίλησε κανείς. Έχει υπερβεί τα όρια το political correct αλλά κάθε επανάσταση, φτάνει στο άλλο άκρο μέχρι να βρει την ισορροπία της. έχει παραγίνει το θέμα με τον Σεφερλή. Δεν ξέρω αν γίνεται εσκεμμένα η επίθεση στον Σεφερλή, αλλά νιώθω ότι είναι εύκολος στόχος», σημείωσε.
Ολες οι Ειδήσεις
- CashorTrash: Ξεχωριστά αντικείμενα με ιστορία και αξία ζητούν αγοραστή – Σήμερα στις 17:25
- «Φως στο Τούνελ»: Αμετακίνητο από την κορυφή της τηλεθέασης και τον Μάρτιο
- «Ένας αιώνας Μίνως Μάτσας και Υιός» στο Prime Time του ΣΚΑΪ – Δείτε το τρέϊλερ
- «Μεγάλη Εικόνα»: Καλεσμένος ο Ευάγγελος Βενιζέλος – Απόψε στις 00:10, στο MEGA
- ΕΡΤ1: «ΠΟΠ Μαγειρική» με τον Ανδρέα Λαγό – Καλεσμένοι οι Αντριάνα Παρασκευοπούλου, Νίκος Φλώρος, Γιώργος Ευγενειάδης, Στέλιος Καλαθάς, Ένκε Φεζολλάρι
- Γαλλία: Ένοχη η Μαρίν Λεπέν για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος – Της επιβλήθηκε και στέρηση του δικαιώματος του εκλέγεσθαι
- Kορωπί: Ο δράστης με το κατσαβίδι πριν την επίθεση στους αστυνομικούς και στο λεωφορείο τραυμάτισε και άλλον άνδρα που έχασε το μάτι του
- Πιερρακάκης: «Θα εξαντλήσουμε τις δυνατότητες για αυξήσεις σε όλους τους ενστόλους» (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook