«Ο Απόστολος Λύτρας έχει γίνει σάκος του μποξ», υποστήριξε ο συνήγορος του

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για ην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του και τρεις μήνες μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί του Σαββάτου 21/09.

Σε ένα σημείο, η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Απόστολος Λύτρας πήγε στα μπουζούκια λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή του. Πάνω σε αυτό, ο Αλέξης Κούγιας αντέδρασε φέρνοντας στη συζήτηση το όνομα του πρώην άντρα της παρουσιάστριας, Θοδωρή Μαραντίνη.

Δείτε την στιχομυθία στο 11:30

Ακολουθεί ο διάλογος:
Σίσσυ Χρηστίδου: «Συγγνώμη, αυτό το λέτε σε αντιπαράθεση με το ότι πήγε στα μπουζούκια ο κύριος Λύτρας; Δεν θεωρείται ότι προκαλεί; Δεν είπα ότι είναι παράνομο»

Αλέξης Κούγιας: «Εσείς προσωπικά είχατε πολύ στενή σχέση στο παρελθόν με τα μπουζούκια. Γιατί παντρευτήκατε έναν άνθρωπο που εργαζόταν εκεί»

Χρηστίδου: «Όχι ιδιαίτερα. Όχι όση φαντάζεστε»

Κούγιας: «Στα μπουζούκια εργαζόταν ο σύζυγός σας»

Χρηστίδου: «Αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ ξημεροβραδιαζόμουν εκεί»

Κούγιας: «Σε μπουζουκομάγαζα εργαζόταν, που είχαν πρόγραμμα μουσικής»

Χρηστίδου: «Δεν είχa δείρει όμως κάποιον, πριν πάω»

Κούγιας: «Όποιος δέρνει δεν πηγαίνει στα μπουζούκια; Στα μπουζούκια πηγαίνεις όταν έχεις ντέρτια κυρία Χρηστίδου. Εμείς είμαστε από λαϊκές γειτονιές. Ο Λύτρας έχει ντέρτια, να πάει να διασκεδάσει. Και πήρε την κόρη του, δεν πήρε καμία με πλαστικές να τη βγάλει έξω να πάνε στα μποζούκια και να κάνει φιγούρα, όπως κάνουν πολλοί. Πήρε το κορίτσι του, το οποίο τρεις μήνες δεν είχε τα λεφτά να πάει στη σχολή της. Ούτε το άλλο το κορίτσι του είχε. Πρέπει να βλέπετε τα πράγματα από τις δύο πλευρές. Άρα, λοιπόν, δικαιολογημένα βγήκε προς τα έξω και δικαιολογήμενα είπε αυτά που είπε. Απλά δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Δεν πρέπει να γίνει σίριαλ».

Αναφερόμενος στην ουσία της κατηγορίας που αφορά στο ξυλοδαρμό της εν διαστάσει συζύγου, ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε: «Δεν έχει αρνηθεί ότι έχει διαπράξει ένα έγκλημα. Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, να επανακτήσει την εμπιστοσύνη των εντολέων και των μελλοντικών εντολέων του, ώστε να μπορεί να επιβιώσει και να κερδίσει τα παιδιά του. Τρεις μήνες είχε γίνει ο σάκος του μποξ, έγιναν τα πάντα φύλλο και φτερό», σχολίασε στο MEGA ο Αλέξης Κούγιας, υπογραμμίζοντας πως «το αδίκημα που διέπραξε ο Απόστολος Λύτρας δεν ήταν ποτέ κακούργημα και δεν δικαιολογείτο ποτέ να πάει στη φυλακή».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook