Χαμός στον αέρα της εκπομπής με τον Απόστολο Γκλέτσο να γίνεται έξαλλος και να κλείνει το τηλέφωνο.

Αφορμή στάθηκε η ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για το αν η προβολή της προσωπικής ζωής του Στέφανου Κασσελάκη του έκανε κακό αλλά και το θέμα της ομοφυλοφιλίας.

Ο Απόστολος Γκλέτσος είχε κληθεί στην εκπομπή του ALPHA ως υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για να σχολιάσει τις εσωκομματικές εξελίξεις στο κόμμα.

Ωστόσο η συζήτηση έγινε εκρηκτική με τον Απόστολο Γκλέτσο να λέει:

«Εμένα δεν θα μου βάλετε τέτοιες τρικλοποδιές για να κάνετε τηλεθέαση. Όσο το κουβεντιάζουμε αυτό το θέμα, κάνουμε κακό. Πάμε σε άλλο θέμα κυρία Κατερίνα. Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ και προσπαθείς να κάνεις τηλεθέαση με αυτό το θέμα», είπε έξαλλος ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Μαζί μου μιλάς; Το ίδιο πράγμα λέμε. Αρχικά με προσβάλλεις πάρα πολύ που το λες, με ξέρεις τόσα χρόνια. Σε ρωτάω, επειδή η ελληνική κοινωνία είναι συντηρητική και του την πέσανε του ανθρώπου», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εσύ το βάζεις για συζήτηση και το βάζεις με έναν άνθρωπο που το έχει ξεκαθαρίσει και έχω κάνει πόλεμο γι΄αυτό και μου το βάζεις τώρα εμένα ως θέμα; Πάμε παρακάτω ομοφοβικούλα μου, πάμε παρακάτω…» συνέχισε ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Θα τον κλείσω τον Απόστολο Γκλέτσο, δεν επιτρέπω σε κανέναν να με λέει ομοφοβική», είπε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Απόστολο Γκλέτσο να κλείνει το τηλέφωνο και αποχωρεί κλείνοντας την κάμερα: «Από το τίποτα βγάζεις ξύγκι για να κάνεις τηλεθέαση».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις