Ο μεγάλος τελικός του Power of Love στέφθηκε με μια λαμπερή γιορτή, γεμάτη ένταση και συναισθήματα στο «Σπίτι της Αγάπης»

Ποιοι κατάφεραν να κερδίσουν την αγάπη του κοινού;

Το τηλεοπτικό κοινό εξέλεξε τους απόλυτους νικητές του Power of Love, με την Κατερίνα Καραβάτου να ανακοινώνει τα ονόματά τους στο μεγάλο live Gala του τελικού.

Η Σωτηρία Δεμίρογλου και ο Νίκος Πελετιέ είναι οι δύο μεγάλοι νικητές στον τελικό του Power of Love. Το ζευγάρι, που πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να αποδεχτεί τα συναισθήματά του, κέρδισε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού που το στήριξε με την ψήφο του.

Screenshot

Oι δυο τους μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αντάλλαξαν ένα φιλί και ευχαρίστησαν τον κόσμο για την αγάπη που τους έδειξε.

Το Gala είχε πολλές εκπλήξεις όπως η πρόταση γάμου του Δήμου Περπερίδη στην Ανδριάνα Παναγιώτου.

«Συνεργοί» στην έκπληξη ήταν ο Δημήτρης και ο Γιώργος ενώ ο Jason τους πρότεινε τις ιδανικές ημερομηνίες για τον γάμο τους από άποψη αστρολογίας!

Ένα ακόμα ζευγάρι που αγαπήθηκε μέσα στο παιχνίδι και διατηρεί τη σχέση του βγαίνοντας από αυτό είναι η Γλυκερία Τσολπίδου με τον Αναστάση Βάσσο οι οποίοι πήγαν Μύκονο όπως είχαν σχεδιάσει και επέστρεψαν για να ζήσουν τη βραδιά του τελικού με τους φίλους τους.

Οι μεγάλοι νικητές του τρίτου κύκλου του Power of Love είναι ο Νίκος και η Σωτηρία. Έζησαν ένα υπέροχο καλοκαίρι και η πορεία τους στο παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο.


Γνωρίστε καλύτερα τη νικήτρια του Power of Love
H Σωτηρία Δεμίρογλου είναι 22 χρονών και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη ενώ ασχολείται επαγγελματικά με το piercing. ‘Όπως αποκάλυψε η ίδια στα πρώτα επεισόδια του “Power of Love” είναι διστακτική και δεν πιστεύει στον έρωτα…Αν νευριάσει γίνεται πολύ σκληρή. Το παρατσούκλι της από μικρή είναι «snobaria» (ένα παρατσούκλι που χρησιμοποιούσε συχνά και ο Νίκος) αλλά η ίδια θεωρεί ότι δεν ισχύει.

Στην ερώτηση πώς θέλει τον σύντροφό της η ίδια λέει: “Θέλω είναι ειλικρινής, να με σέβεται να μου δείχνει εμπιστοσύνη”. Περιμένει από τον άντρα να κάνει την πρώτη κίνηση ενώ εκείνη δείχνει το ενδιαφέρον της με «πειράγματα», όπως ακριβώς έκανε και με τον Νίκο.


Γνωρίστε καλύτερα τον νικητή του Power of Love
O Νίκος Πελετιέ είναι 26 χρονών και κατάγεται από την Κύπρο. Η αδερφή του ήταν αυτή που τον παρακίνησε να πάρει μέρος στο παιχνίδι. Δηλώνει πως είναι ο καλύτερος “προπονητής σχέσεων” σε ολόκληρο τον κόσμο.
Καθώς σπούδαζε γνώρισε τον μέντορά του, ο οποίος τον μύησε στο self-improvement πάνω στο κομμάτι του fitness και του dating με το οποίο ασχολείται μέχρι σήμερα και όπως δηλώνει “Αλλάζω Ζωές”. Πιστεύει πως έχει έρθει σε αυτό τον κόσμο με σκοπό να βοηθήσει άλλους ανθρώπους.

Δηλώνει πως αγαπάει τις γυναίκες περισσότερο από όλους ωστόσο δεν συμφωνούν όλοι με τις απόψεις που εκφράζει στο διαδίκτυο. Αποκάλυψε πώς θέλει 15 δευτερόλεπτα για να «ψυχολογήσει» μία γυναίκα και να καταλάβει πως θα την προσεγγίσει. ‘Όπως είπε και ο ίδιος πολλές φορές κατά τη διάρκεια του “Power of Love” όσο πιο απλή και αγνή είναι μία γυναίκα τόσο πιο hot είναι. Δεν αλλάζει τις απόψεις του, αλλά μέσα στο παιχνίδι έμαθε να τις εκφράζει καλύτερα. ‘Δυσκολεύομαι να είμαι κακός πλέον” αποκάλυψε ο ίδιος στο Gala του τελικού.

Ωστόσο, ένας νέος συναρπαστικός κύκλος Power of Love ετοιμάζεται και άνοιξαν ήδη οι αιτήσεις συμμετοχής! Ποιος νιώθει έτοιμος να ερωτευτεί;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook