Μαύροι καπνοί έχουν σκεπάσει το λιμάνι του Πειραιά καθώς η φωτιά ξέσπασε κοντά στον Πύργο. Έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Κέκροπος. Αλλαγές και στα δρομολόγια του ηλεκτρικού.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική καθώς έχει εκδηλωθεί φωτιά σε κτήριο στον Πειραιά στη συμβολή των οδών Κέκροπος και Κασιμάτη, δίπλα στο σταθμό του ηλεκτρικού (Μετρό – γραμμή 1).

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ το κτήριο είναι εγκαταλελειμμένο ενώ στο σημείο επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 9 οχήματα μεταξύ των οποίων δύο βραχιονοφόρα οχήματα ενώ η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 18:30.

Εντός του χώρου της αποθήκης υπήρχαν ελαιόπανα, υλικά συσκευασίας και σκοινιά.

Στο σημείο έσπευσε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Μαύροι καπνοί έχουν ειδικότερα σκεπάσει το λιμάνι του Πειραιά καθώς η φωτιά ξέσπασε κοντά στον Πύργο.

Πλησίον της καιόμενης αποθήκης υπάρχει ένα ξενοδοχείο και άλλες επιχειρήσεις. Η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής απέτρεψε ευτυχώς, την εξάπλωση της φωτιάς.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες εάν μέσα στο κτίριο υπήρχαν άνθρωποι.

Λόγω του περιστατικού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Κέκροπος, ενώ από τη ΣΤΑΣΥ έγινε γνωστό πως τα δρομολόγια της γραμμής 1 διεξάγονται μεταξύ των σταθμών Φαλήρου – Κηφισιάς και αντίστροφα.
Ακόμη, εστάλη μήνυμα μέσω του 112. Το μήνυμα αναφέρει: «Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Κέκροπος στον Πειραιά πλησίον σταθμό ΗΣΑΠ. Καπνός στην ευρύτερη περιοχή. Κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook