Τουλάχιστον 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από το πέρασμα του τυφώνα Μίλτον στην Φλόριντα, σύμφωνα με τον απολογισμό του CNN.Εικόνες βιβλική καταστροφή καταγράφουν τα drones

Σύμφωνα με τον απολογισμό του CNN 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από ρο πέρασμα καταστροφικού τυφώνα Μίλτον στην Φλόριντα, ενώ η πολιτεία αναμένει περισσότερα θύματα, είπε ο κυβερνήτης Ρον Ντε Σάντις. Ήδη έχουν διασωθεί από τα συνεργεία πρώτων βοηθειών περίπου 1.000 ανθρώποοι από το βράδυ της Πέμπτης.

Σε μια δραματική διάσωση, ένα ειδησεογραφικό συνεργείο έσωσε μια ανύπαντρη μητέρα και τα 4 παιδιά της που είχαν παγιδευτεί στα νερά της πλημμύρας για 7 ώρες.

Ο τυφώνας Μίλτον αν και η επικινδυνότητα του από το 5 έπεσε στο 1 άφησε πίσω του και ανυπολόγιστες καταστροφές σ σπίτια, δρόμους, καλώδια ρεύματος, δέντρα και κτίρια.

«Ο τυφώνας ήταν σοβαρός, αλλά ευτυχώς αποφύγαμε το χειρότερο σενάριο», δήλωσε ο Ρον ΝτεΣάντις, κυβερνήτης της Φλόριντα

Ο Μίλτον έπληξε τη Φλόριντα περίπου δύο εβδομάδες μετά το πέρασμα ενός άλλου καταστροφικού τυφώνα, του Έλεν.

Η ένταση του τυφώνα «μειώθηκε προτού φτάσει στα ηπειρωτικά και οι πλημμύρες (που προκάλεσε), αυτές που γνωρίζουμε ως τώρα, δεν ήταν τόσο σοβαρές όσο αυτές του τυφώνα Έλεν», ο οποίος έπληξε πολλές πολιτείες στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ, εξήγησε ο ΝταΣάντις.

Drones καταγράφουν από ψηλά τις καταστροφές που προκάλεσε ο τυφώνας Μίλτον:

Πιο βόρεια, στο Σεντ Πίτερσμπεργκ στον κόλπο της Τάμπα, ο κυκλώνας κατέστρεψε τη στέγη του σταδίου μπέιζμπολ της τοπικής ομάδας και ανέτρεψε έναν γερανό.

Περισσότεροι από 2,5 εκατομμύρια κάτοικοι σε όλη την πολιτεία εξακολουθούν να είναι χωρίς ρεύμα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook