«Ο γάμος θα είναι θρησκευτικός και θα τελεστεί στη Θήβα», αποκάλυψε

Το Σάββατο (19/10) θα πραγματοποιηθεί γάμος του Χάρη Δούκα και της Γεωργίας Πολυτάνου.

Ο γάμος θα είναι θρησκευτικός και θα τελεστεί στη Θήβα, όπως αποκάλυψε και συμπλήρωσε ότι: . Η δεξίωση ωστόσο θα γίνει στην Αττική και πιο συγκεκριμένα σε ένα κτήμα στις Αφίδνες.

Οι κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι τρεις, μια φίλη της Γεωργίας Πολυτάνου και δυο φίλοι του Δημάρχου Αθηναίων, ενώ οι καλεσμένοι θα είναι περίπου 300.

Λίγο πριν τον γάμο της με τον Χάρη Δούκα, η Γεωργία Πολυτάνου μίλησε στο “Πρωινό” και τον Θάνο Βάγιο και δεν έκρυψε την ευτυχία της, ενώ έκανε το δικό της σχόλιο για την ήττα του Δημάρχου Αθηναίων στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

“Ευχαριστούμε για τις ευχές. Όλα ευχάριστα είναι. Συγγνώμη, το 40% είναι και αυτό ένα πέλαγος ευτυχίας, πιστέψτε με, γιατί με τόσο λάσπη θα μπορούσε να μην υπάρχει ούτε και αυτό. Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Είμαι πάρα πολύ καλά και χωρίς εκλογές η ζωή αναβρασμούς έχει. Όλα καλά όμως. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Είμαι πολύ ετυτυχισμένη, είμαστε μια χαρά. Όλα μαζί τα κάνουμε για τον γάμο, είμαστε πολύ καλά” είπε η Γεωργία Πολυτάνου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις