Η Όλγα Κεφαλογιάνη εξέδωσε χτες ανακοίνωση σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή και στην κρίση στον γάμο της με τον Μίνω Μάτσα. Το πρώην ζευγάρι προσήλθε σήμερα στα δικαστήρια για τη συζήτηση αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων

Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη παρουσιάστηκε στο δικαστήριο συναισθηματικά φορτισμένη για την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων προς τον Μίνω Μάτσα. «Σας παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτικότητα και τα παιδιά μου», δήλωσε κλαίγοντας στους δημοσιογράφους

Λύγισε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη φτάνοντας στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων όπου εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει υποβάλλει μετά τον χωρισμό της με τον Μίνω Μάτσα.

Παρών στο δικαστήριο ήταν και ο Μίνωας Μάτσας, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει δήλωση.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη συνοδευόταν από τους δικηγόρους της και βλέποντας τους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από τα δικαστήρια, εμφανώς συγκινημένη είπε: «Ακούστε… Εγώ είμαι εδώ μόνο για τα παιδιά μου.

Σας παρακαλώ πολύ! Θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου. Έχω δύο παιδιά 3 ετών, είμαι γι’ αυτά μόνο εδώ».

Η Όλγα Κεφαλογιάνη εξέδωσε χτες ανακοίνωση σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική της ζωή και την κρίση στον γάμο της με τον Μίνωα Μάτσα.

«Οι διαφορές οικογενειακού δικαίου, όταν δεν μπορούν να λυθούν συναινετικά, οφείλουν να οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η υπουργός Τουρισμού, ενώ προειδοποιεί για προσφυγή στη Δικαιοσύνη, σε περίπτωση που υπάρξουν συκοφαντικές αναφορές προς το πρόσωπό της

Αναλυτικά η δήλωση Κεφαλογιάννη

«Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε η πληροφορία για την κρίση στο γάμο μου, ζήτησα να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα των παιδιών μου και η οικογενειακή μας ζωή. Δυστυχώς, από το πρωί διοχετεύονται στα μέσα ενημέρωσης πληροφορίες σχετικά με μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων (απάντηση σε προηγούμενη δική μου) που όμως δεν έχει ασκηθεί.

Εάν υπάρξουν πράγματι συκοφαντικές αναφορές για το πρόσωπό μου, όπως αυτές που διαδίδονται ανωνύμως και ανευθύνως, θα προσφύγω άμεσα στη δικαιοσύνη. Οι διαφορές οικογενειακού δικαίου, όταν δεν μπορούν να λυθούν συναινετικά, οφείλουν να οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης και όχι στα μέσα ενημέρωσης. Ως μητέρα, απευθύνω για μια ακόμη φορά έκκληση για σεβασμό, όχι εκμετάλλευση. Τα παιδιά μου πρέπει να προστατευθούν από την οδύνη και τη βαρβαρότητα μιας ανεξέλεγκτης δημοσιότητας.

Όλγα Κεφαλογιάννη»

Στο μεταξύ για τη Δευτέρα μετατέθηκε η αντιδικία Ολγας Κεφαλογιάννη και Μίνωα Μάτσα, καθώς τα ασφαλιστικά μέτρα που κατατέθηκαν δεν εκδικάστηκαν σήμερα, αλλά αναβλήθηκαν για τις 21 Οκτωβρίου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις