Έχει περάσει τον πρώτο μεγάλο κίνδυνο, επικοινωνεί, δήλωσε ο ηθοποιός

Στο πλευρό του πατέρα του βρίσκεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στην περιοχή της Κνωσού στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, , Μανώλης, τραυματίστηκε όταν παρασύρθηκε από μηχανή ενώ κινούνταν πεζός, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Στη συνέχεια υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο και πλέον νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Στο πλευρό του 76χρονου Μανώλη Παπακαλιάτη βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο γιος του, που ευελπιστεί η περιπέτεια του πατέρα του, να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ο ίδιος ενημερώθηκε για το ατύχημα, από αυτόπτες μάρτυρες.

Το μηχανάκι που παρέσυρε τον πατέρα του οδηγούσε ένας 57χρονος άντρας και πίσω του καθόταν ένα ανήλικο παιδί που τραυματίστηκε ελαφρά.

Μιλώντας στο Mega και στο LiveNews για το περιστατικό, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δήλωσε ότι ο πατέρας του είναι σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. «Είναι σταθερά αλλά κρίσιμη η κατάσταση από ότι μας λένε οι γιατροί. Έχει περάσει τον πρώτο μεγάλο κίνδυνο νομίζω. Επικοινωνεί, μιλάει. Έχει πολλά χτυπήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τι λέει ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου

O Κώστας Δανδουλάκης, αναπληρωτής διοικητής Βενιζελείου Νοσοκομείου και ανέφερε ότι ο Μανώλης Παπακαλιάτης  είναι «τυχερός παρότι τραυματίας», λέγοντας «έγινε πρόσκρουση όταν έπεσε πάνω του ένα μηχανάκι με δύο επιβαίνοντες, έναν πατέρα και ένα γιο. Δεν είχαν καμία βλάβη και επέστρεψαν σπίτι τους. Ο Μανώλης Παπακαλιάτης είναι ένας πολυτραυματίας, παρόλο αυτά είναι τυχερός γιατί τα κατάγματα είναι αντιμετωπίσιμα. Έχει αιμάτωμα στο κεφάλι, κατάγματα στα ζυγωματικά στο πρόσωπο, στη μέση, στα πλευρά, στη λεκάνη. Επίσης, ανοιχτό κάταγμα στον μηρό και στην κνήμη. Από την αρχή είχε και έχει επικοινωνία με το περιβάλλον».

Στη συνέχεια ο κ. Δανδουλάκης ανέφερε: «Υπεβλήθη σε τετράωρη χειρουργική επέμβαση για το ανοιχτό κάταγμα στον μηρό και για την κνήμη. Όλες οι άλλες βλάβες θα αντιμετωπιστούν συντηρητικά σύμφωνα με τους γιατρούς. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με πολύ χαμηλή αναπνευστική υποστήριξη και -σύμφωνα με τις υπάρχουσες συνθήκες- δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του, η κατάστασή του είναι σταθερή».

Τέλος, ο κ. Δανδουλάκης ανέφερε ότι στο πλευρό του επιχειρηματία είναι από την πρώτη στιγμή τα παιδιά του, με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να φτάνει στο νοσοκομείο μετά τη μία τα μεσάνυχτα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook