Αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από τη ζωή της βασίλισσας Αμαλίας και του βασιλιά Όθωνα.

Η συγγραφέας Λένα Διβάνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και μίλησε για τα βιβλία της , την βασίλισσα Αμαλία και το ιατρικό πρόβλημα που εξαιτίας του οποίου δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Αναφέρθηκε επίσης και στο καινούργιο βιβλίο που γράφει «μία σάτιρα για την άνοδο και την πτώση ενός λαϊκιστή», με την κουβέντα να λερχεται στον Ντόναλντ Τράμπ και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο να την ρωτά την γνώμη της για τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Τον έχω μελετήσει. Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας πολύ τραυματισμένος άνθρωπος με αυτόν τον ακραίο ναρκισσισμό που παρουσιάζει. Αυτός προέρχεται από έναν πατέρα θεότρελο, ήταν τρελός και κακοποιητικός. Είχε δύο αγόρια και τα έβαζε να αποδείξουν ότι είναι φοβεροί και τρομεροί. Ο ένας του γιος έγινε αλκοολικός και πέθανε. Και ο άλλος είναι αυτός. Επομένως, είναι ένα κινούμενο τραύμα που τραυματίζει την παγκόσμια οικονομία. Προσπαθώ να τον καταλάβω, είναι για το ψυχιατρείο», είπε χαρακτηριστικά. «Θα μείνει στην ιστορία ως ο “μαύρος κύκνος”. Μπορεί να του αρέσει αυτό», πρόσθεσε.

Λένα Διβάνη: «Άρχισαν να κυκλοφορούν άγριες φήμες ότι ο Όθωνας ήταν ανίκανος»
Παράλληλα η Λένα Διβάνη αναφέρθηκε και στη βασίλισσα Αμαλία της Ελλάδας, ενώ μίλησε και για τον βασιλιά Όθωνα.

«Η βασίλισσα Αμαλία ήταν χρήσιμη, της χρωστάμε πάρα πολλά… Ούτε εγώ τα ήξερα, γιατί ασχολούμαι με την εξωτερική πολιτική. Ο Όθωνας ήταν πολύ άχρηστος…Όταν έφευγε και έκανε κάτι λουτρά, έκανε αντιβασίλισσα την Αμαλία, οπότε πήγαινε αυτή και έκανε τη δουλειά… Ήταν σοβαρότατη φεμινίστρια και έχει υποστεί ό,τι μπορούσε μια γυναίκα να υποστεί», είπε χαρακτηριστικά.

«Δε μπορούσε να κάνει παιδιά. Άρχισαν να κυκλοφορούν άγριες φήμες ότι ο Όθωνας ήταν ανίκανος, ότι αυτή ήταν διάφορα πράγματα, και κανένας γιατρός δε μπορούσε να πει την αλήθεια. Η αλήθεια τώρα μπορεί να ειπωθεί, η Αμαλία είχε απλασία κόλπου -δεν είχε κόλπο- οπότε αμφισβητείται αν έκαναν ποτέ σεξ αυτοί οι δυο. Της έκαναν κάτι βασανιστήρια. Έβαζε στα γεννητικά τους όργανα –που δεν υπήρχαν– ένα σφουγγάρι με κερί και κάτι οξέα για να διαπλατυνθεί ο κόλπος. Έχει περάσει πάρα πολλά και ήλπιζε, γιατί δε της έλεγαν την πραγματικότητα», σημείωσε ακόμα η Λένα Διβάνη.

«Αυτό το γυναικείο σώμα που τράβηξε όλο αυτό το πράγμα, και μετά την έβριζαν κιόλας ότι φταίει εκείνη, γιατί έκανε ιππασία, και την έκοψε. Της έλεγαν ότι έφταιγε γιατί κάνει μπάνια και τα έκοψε, μετά της έλεγαν ότι φταίει γιατί τρώει και είναι χοντρή», πρόσθεσε για τη βασίλισσα Αμαλία η Λένα Διβάνη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook