Ο Γιώργος Πορφύρης φτιάχνει στο Καλοκαίρι #not στριφτή κρεατόπιτα με πράσα και άνηθο.

Υλικά: 1 συσκευασία φύλλα Βηρυτού, 1 κιλό μοσχάρι χοντροκομμένο, 2 πράσα, 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, 1 άνηθο, ½ μαϊντανό, 1 κ.σ κουρκουμά, 1 κουταλιά βούτυρο λιωμένο και 1 αυγό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook