Η Μυρτώ Κάζη μοιράζεται στο ΟΡΕΝ τη μυστική συνταγή της για νεραϊδοκέικ.

Υλικά: 1 αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, 200γρ ζάχαρη, 3 αυγά, 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας, ξύσμα πορτοκαλιού, 200γρ χυμός πορτοκαλιού, 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ, βούτυρο. Για το σερβίρισμα: κουβερτούρα, χρωματιστή τρούφα (κυρίως ροζ), ζάχαρη άχνη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook