Ο Κυριάκος Μελάς φτιάχνει στο ΟΡΕΝ ταλιατέλες με διάφορα μανιτάρια και κρεμώδη σάλτσα τυριού γκοργκοντζόλα.

Υλικά για τα ζυμαρικά ματσάτα: 1 συσκευασία ταλιατέλες, 1 Kgr μανιτάρια, 150 γ. γκοργκοντζόλα, 250 ml ζωμό μοσχάρι, 6 κ.σ. ελαιόλαδο, 2-3 κλαδάκια φρέσκο δεντρολίβανο, ½ σκελίδα σκόρδο και προαιρετικά 1/3 μάτσο μαϊντανό χοντροκομμένο, λάδι τρούφας και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις