Ο chef Κυριάκος Μελάς μάς δείχνει στο ΟΡΕΝ πώς θα φτιάξουμε την πιο θρεπτική και τραγανή σπανακοτυρόπιτα.

Υλικά για την γέμιση: 1 kgr σπανάκι (καθαρισμένο), 250γρ. φέτα, 1 πράσο, 5 φρέσκα κρεμμύδια, 1/ 3 μάτσο άνηθο,2 κ.σ. ελαιόλαδο, 1/2 κ.σ. αλάτι, πιπέρι. Υλικά για το φύλλο: 200 γρ. αλεύρι κίτρινο για πίτες, 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 140 γρ. «ζουμάκια» από το σπανάκι, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, 2 κ.σ. λευκό ξύδι, 1/2 κ.γ. αλάτι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook