Ο chef της εκπομπής «Πάμε Δανάη» αποκαλύπτει τα μυστικά για μία πετυχημένη πατατοσαλάτα.

Υλικά:
Μία συσκευασία τόνου
300 γρ. baby πατάτες
1/2 πράσινη πιπεριά
70 γρ. καλαμπόκι
40 γρ. ελιές ροδέλες
100 γρ. αρακά
1 σκ. σκόρδο
Άνηθο
Δυόσμο
Ξύσμα από χυμό από 1/2 λεμόνι
40 γρ. μαγιονέζα
Ελαιόλαδο

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις