Ο chef του «Πάμε Δανάη!» φτιάχνει μία γαλατόπιτα στο πι και φι!

Υλικά:
1,5 λίτρο γάλα φρέσκο
190 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
260 γρ. ζάχαρη
70 γρ. βούτυρο αγελάδος
7 αυγά
Φύλλο κρούστας
Γαρύφαλλο
Κανέλα

Για το σιρόπι:
150 γρ. ζάχαρη
200 ml νερό
Ξύσμα πορτοκαλιού

Ακολουθήστε τις οδηγίες του chef και καλή σας όρεξη!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις