Ο chef Νικόλας Σακελλαρίου φτιάχνει έναν λαχταριστό τραγανό μπακλαβά στην κουζίνα της «Ελένης».

Υλικά
2 συσκευασίες Φύλλο κρούστας για γλυκά

500 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα

4 κουτ. σούπας ζάχαρη

3 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένη

1 ½ κουτ. τσαγιού γαρύφαλλο τριμμένο

1 κουτ. τσαγιού κανέλα τριμμένη

500 γρ. βούτυρο λιωμένο για τα φύλλα

2-3 κουτ. σούπας ολόκληρα γαρύφαλλα (προαιρετικά)

Για το σιρόπι
500 γρ. ζάχαρη

200 γρ. μέλι

500 ml. νερό

2 κουτ. σούπας κονιάκ

1 φλούδα λεμονιού

1 ξύλο κανέλας

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις