Ο σεφ Κυριάκος Μελάς φτιάχνει στο OPEN χοιρινό γεμιστό ρολό και αρωματικό πουρέ καρότου.

Υλικά για το ρολό: 2 kgr χοιρινό λαιμό ή πανσέτα χωρίς το δέρμα και το εξωτερικό λίπος (ενιαίο κομμάτι), 200γρ. βερίκοκα, 1 ξινόμηλο, 1 πορτοκάλι, 50 ml ουίσκι, λίγα κλαδάκια, φρέσκο θυμάρι. Υλικά για τον πουρέ καρότου: 9 καρότα, 1 πατάτα, 1 κρεμμύδι, ½ κούπα ζωμό κοτόπουλου, 1 κ.σ. βούτυρο, ½ κ.γ. κύμινο, αλάτι – πιπέρι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook