Ο σεφ Κυριάκος Μελάς φτιάχνει στο OPEN χοιρινό γεμιστό ρολό και αρωματικό πουρέ καρότου.

Υλικά για το ρολό: 2 kgr χοιρινό λαιμό ή πανσέτα χωρίς το δέρμα και το εξωτερικό λίπος (ενιαίο κομμάτι), 200γρ. βερίκοκα, 1 ξινόμηλο, 1 πορτοκάλι, 50 ml ουίσκι, λίγα κλαδάκια, φρέσκο θυμάρι. Υλικά για τον πουρέ καρότου: 9 καρότα, 1 πατάτα, 1 κρεμμύδι, ½ κούπα ζωμό κοτόπουλου, 1 κ.σ. βούτυρο, ½ κ.γ. κύμινο, αλάτι – πιπέρι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις