Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε την Μπέτυ Λιβανού, η οποία μίλησε για την οικογένειά της, το διαζύγιο και την επανασύνδεση με το σύζυγό της, αλλά και όσα κάνει για να διατηρείται πάντα εντυπωσιακή!

«Έχω περάσει πολλά Χριστούγεννα ωραία, πάντα ανοίγαμε το σπίτι μας, κάναμε τραπέζια», είπε η αγαπημένη ηθοποιός για το πώς περνάει τις γιορτές.

Μιλώντας για τις κόρες της, η ίδια είπε ότι «Οι κόρες μου είναι μεγάλες, η μια είναι παντρεμένη. Και οι δυο είναι πάνω από 30. Με την κόρη μου, την Μαργαρίτα έχω παίξει μαζί. Είναι σαν να δουλεύω με μια ξένη. Είμαστε 2 επαγγελματίες που κάνουμε τη δουλειά μας».

«Η διαδρομή με το σύζυγό μου, 50 χρόνια, ήταν και με δυσκολίες και ωραία. Είχαμε πάρει και διαζύγιο. Δεν πιστεύω ότι οι γάμοι διατηρούν μια σχέση. Οι σχέσεις διατηρούνται όταν υπάρχουν από μόνες τους και λειτουργούν», είπε η Μπέτυ Λιβανού.

«Έχει αλλάξει η κοινωνία. Ζούμε σε μια εποχή που οι κοινωνίες περνάνε κρίσεις, είναι δύσκολα τα πράγματα, έχουν χαθεί οι αξίες. Δεν κάνουν όνειρα, μόνο σχέδια», ανέφερε η ίδια σχολιάζοντας τους άντρες του σήμερα.

«Βλέπω καμία φορά την εικόνα μου στις παλιές ταινίες και λέω, να, έτσι ήταν η Μπέτυ. Δεν κάνω τίποτα για την εικόνα μου, πολύ λιγότερα από ό,τι κάνει οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Έχω κάνει μπότοξ, είναι κάτι που κάθε γυναίκα το κάνει για να φρεσκάρει τον εαυτό της», είπε για όσα κάνει προκειμένου να διατηρείται πάντα εντυπωσιακή.

«Η ομορφιά μού άνοιξε πόρτες. Είναι ένα δώρο που σου χαρίζεται και απλώς το απολαμβάνεις. Ευτυχώς δεν συνειδητοποιούσα την ομορφιά μου, είναι επικίνδυνο αυτό», παραδέχτηκε.

«Η δουλειά μας περνάει τώρα οικονομική κρίση. Δεν έβγαλα πολλά λεφτά, γιατί δεν το είδα ποτέ ως επάγγελμα. Δεν έχω καμία αγωνία να είμαι κάθε χρόνο στη σκηνή ή στην οθόνη», είπε για το χώρο του θεάματος, ενώ αποκάλυψε ότι «Η σχέση μου με τα χρήματα είναι πολύ κακή, δεν καταλαβαίνω την αξία τους. Και ο σύζυγος μου το ίδιο».

Η Μπέτυ Λιβανού πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Σκρουτζ» στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook