Λαχταριστή η σημερινή συνταγή που ετοιμάζει η νικήτρια του Master Chef στην κουζίνα της «Ελένης».

Η Ελένη Νικολαΐδη μαγείρεψε μοσχάρι οσομπούκο με παπαρδέλες.

Τα υλικά:

2 πακέτα παπαρδέλες
1 κιλό οσομπούκο
5 καρότα
5 μεγάλα κρεμμύδια
1 κεφάλι σκόρδο
3 φύλλα δάφνης
300 ml λευκό κρασί
200 γρ. ντοματίνια
200 γρ. τριμμένη μυζήθρα
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις