Ο Κυριάκος Μελάς φτιάχνει στο ΟΡΕΝ στρούντελ μήλου με κρέμα μπουγάτσας.

Υλικά για το φύλλο: 250 γρ. αλεύρι, 100 ml γάλα, 50 γρ. νερό, 1 αυγό, 2 κ.σ ελαιόλαδο, 1 κ.σ κονιάκ, 2 κ.σ ζάχαρη καστανή, 1/2 κ.γ αλάτι. Υλικά για την γέμιση: 3 μήλα (400γρ.), 2 κ.σ κανέλα, 3 κ.σ σταφίδες (προαιρετικά), 300 ml γάλα, 40 γρ. σιμιγδάλι ψιλό, 60 γρ. ζάχαρη καστανή, 1 βανίλια, 1 κ.γ βούτυρο, ζάχαρη άχνη

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις