H 30χρονη μητέρα έριξε το 11 μηνών βρέφος της στον Αλιάκμονα και ενώ αρχικά παραδέχτηκε την πράξη της , στον ανακριτή είπε ότι δεν σκότωσε αυτή το κοριτσάκι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παραδέχεται ότι πήγε με το βρέφος στο φράγμα του Αλιάκμονα , ωστόσο αρνείται ότι είναι αυτή που το σκότωσε. «Δεν σκότωσα το παιδί μου, μου είπαν ότι κατέληξε. Δε ξέρω τι έγινε», έλεγε συνεχώς η 30χρονη. Η ίδια αναμένεται να απολογηθεί στην ανακρίτρια την ερχόμενη Τετάρτη.

Η 30χρονη που ομολόγησε ότι έριξε το μωρό της στο ποταμό και υπέδειξ και το σημείο στους αστυνομικούς, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας, πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα και του ανακριτή, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη και στη συνέχεια αποχώρησε με χειροπέδες.
Βγαίνοντας από την κεντρική είσοδο του δικαστηρίου φορούσε μάσκα στο πρόσωπο και κουκούλα στο κεφάλι, ενώ δεν είπε κουβέντα στους δημοσιογράφους.

Ασφυκτικός ο θάνατος του βρέφους – Το είχαν δαγκώσει ζώα

Ασφυκτικό θάνατο εντός ύδατος «έδειξε» η νεκροψία – νεκροτομή που πριν από λίγο ολοκληρώθηκε στη σορό του άτυχου βρέφους, που εντοπίστηκε νεκρό στον ποταμό Αλιάκμονα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr τα ευρήματα του ιατροδικαστή κατέδειξαν επίσης ότι το κορμάκι του άτυχου βρέφους έφερε δαγκωματιές όταν ήταν ήδη νεκρό, με συνέπεια την απώλεια μυϊκής μάζας.

Σημειώνεται ότι η 30χρονη μητέρα του βρέφους που μένει στον Σταυρό Αλεξάνδρειας φαίνεται πως το προηγούμενο διάστημα είχε διαμάχη με τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων κατοίκων προσπαθούσε να πάρει την επιμέλεια του βρέφους.

Ολα ξεκίνησαν την παραμονή Πρωτοχρονιάς όταν η 29χρονη μητέρα έφυγε με το μωρό της από χωριό της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, όπου ζούσε με τους γονείς της, και επέστρεψε την επόμενη ημέρα χωρίς το βρέφος. Η οικογένεια της, την ρώτησε που ήταν το μωρό, εκείνη δεν έδινε σαφείς απαντήσεις, γεγονός που τους προβλημάτισε και το ανέφεραν στις Αρχές.
Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα που φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα ομολόγησε στις Αρχές τι συνέβη και συνελήφθη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook